Mini-soffa och Bobbo Viking

Ännu en dag på jobbet. Blir bättre och bättre. Men jag är rädd att jag gör något fel med räkningarna på datorn men jag tror att jag gör rätt. Det visar väl sig. Har varit rätt så trevliga patienter idag och det är ju roligt. Värsta fräna gubben kom in idag, sådana gubbar skulle det finnas mera av tycker jag. :)

När jag kom hem så kom mamma och pappa en sväng till mig, dom hade varit till Gävle för mamma var på sjukhuset där. Glad att det inte var något med mamma <3 Så nu behöver jag inte oroa mig nå mer.
La mig just i min mini-soffa och lyssna på musik och så klart så ringer det på dörren, jaha det var ju bara att kliva upp och ta sig till dörren. Skulle titta i det dära hålet i dörren vem det var som störde mig men nu är de ju så att den som snickra min dörr måste ha varit jättelång för jag når inte upp till det dära hålet. Men det var min granne som var på andra sidan dörren! Så nu har vi pratat också :) Prata om att han hade snott mitt förråd och han undra vart hans saker var. Hur ska jag veta det? Så han får gå till vaktis och fråga. Men trevlig var han :)

Ja det var min dag det. Kvällen är inte slut än så det kan hända mer saker men troligen inte.
Nä nu ska jag lyssna på Bobbo Viking :D


Söndag

Är i lägenheten med mamma och pappa som hjälper mig med gardiner och sådant. Väntar också på att klockan ska bli 16.30 för då ska vi till storebror + familj för Maggan fyller år idag. Imorgon åker vi dit igen för då fyller Josefin år.

Nu är alla gäster borta från vårat hus. Blev väldigt tyst när morbror och kusinerna inte är hemma nu. De är det som är jobbigt när man har haft folk i huset att det blir så tyst.
Hade besök av Marika och Frida i fredags kväll. Mycket skratt och tok som vanligt blev det. Invigde kaffebryggaren och åt upp nästan ett helt paket med Mariekex och lite muffins. Som vanligt blev det prat om killar och det som hör till med killar. :)  Deras + och - ;) Näe då men trevligt var det.


RSS 2.0