På torsdag åker jag "hem".

Åååh längtar till torsdag då jag får komma "hem" ett tag, åker tidigt på morgonen till Norrköping. Ska vara hos syster i Söderköping. Kommer bli så kul att träffa henne! Åker hem igen på söndag. Men hoppas att jag kan flytta till Norrköping snart. Var ju Norrköping på tv ikväll på Halv 8 hos mig. Vill dit nuuuu!

// Erika.

De e sommar.

Efter en jobbig vecka så fick jag sommarlov idag! Och alla mina bekymmer som jag hade finns inte mer men det kommer säkert nya snart ;) .

Nu ska jag bara njuta av att jag klara provet och lyssna på Ronny och Ragge " De e sommar" .

// Erika.

*Lutar mig tillbaka och ler*

Huuuur?

Jaha.. hur ska jag haffa dig då? ;)

// E.C

Morning has broken.

Ledig! Vakna typ vid 06 och kunde inte somna igen så jag gick upp. Skönt att vara uppe i tid :P . Ska ta tag i städningen nu på morgonen så det blir klart och innans jag får astmaanfall..! ;)
Får se hur denna vecka blir blir iallafall ensam hemma, ska ta hand om hönsen, äggen och kycklingarna. Har väl lite att göra, har engelska att göra med. Men den som vill får komma över till mig och hälsa på. :)

Måste hitta lite bra musik som jag kan lyssna på när jag ska städa, går lite lättare då! Och så ska jag försöka få upp dammsugaren upp för trappen.. Haha en utmaning varje gång.

// Erika.


The game.

Kul att läraren ringer och säger att han missade att ge mig en del av provet som jag gjorde förra veckan så imorgon så får jag göra ett annat prov. Roligt att jag la ner mycket tid på provet och så kommer inte det att räknas. "Du får ta det som ett test" Jamen va kul..
Då blir det att ladda för ett nytt prov i morgon då! Men först blir det att spela Desperate Housewives- The game. Haha älskar de spelet! Näe nu ljög jag, först blir det att kladda in sig med brun utan sol. ;)

// Erika.


Souvenir souvenir!

Åååh ge mig onsdag nu så jag kan få vara ledig. Är noll motiverad att ha matte idag och lika så när det är matte och engelska imorgon. Men det brukar ju kännas rätt så okej när man väl är där, får försöka tänka så. Känns ju inte bättre att det är trök väder ute heller, men å andra sidan.. hade det varit varmt och sol så hade jag väl velat vara hemma då med :P Haha.

Jag har fått Johnny Hallyday - Souvenir souvenir på hjärnan! Älskar´t när den kommer på reklamen.
http://www.youtube.com/watch?v=GdH30r1IZzs&ob=av2e   Löööv it!

Jaja men jag ska gå ner och se om jag hittar något och äta!

// Erika.

Kycklingar.

Kom alla mina små kycklingar!



// Erika.

Våren?



// Erika.

Go kväll feber.

Go kväll feber! Ja nu är du här lilla feber, har känt att du har varit på väg nu i några dagar och så kom du just i kväll! Inte okej. Hoppas att det inte blir något mer. Måste iväg till skolan imorgon hur jag än känner mig, ska göra prov. Här backar man inte ur för lite sjukdom, nej nej.
Annars har dagen varit bra, var in till Bollnäs en sväng med pappa. Sedan har jag bara varit hemma. Har inte haft så mycket ork att göra något + att jag hade ont i en visdomstand, Aj Aj säger jag!



// Erika.

Skönhetssömn.nu

Tröttare kan ingen vara.. Snart är det dags att få min skönhetssömn efter en lång dag ute i friska luften. Hoppas att jag kan sova inatt. Stänga av mobilen ska jag allt göra så ingen kan störa. Nästan lite rim där ;)

Nej ni nu blir det att krama kudden.

// Erika.


Trädgården snart klar.

Värsta bästa vädret nu ju! Gilla, gilla, gilla! Har varit ute och fixat trädgården, har bara en rabatt kvar sedan är det att köpa växter. Aaah det blir bara så bra. Fixa inne i växthuset för någon dag sedan så nu är det städat, bara att vänta så man kan sätta ut lite växter där.
Sitter nu och tar det lilla lugna och väntar på att maten ska bli klar. Blir grillat! Gött. :)

// Erika.

Kan inte sova..

Gaaah kan inte sova! Klockan snart 4...



// Erika.

RSS 2.0