Duktig flicka!

Nu går det fort tills flytten, kan bli så att jag får flytta lite tidigare! Så därför kör jag hårt med matten för det är inte mycket kvar på den. Igår hann jag med otroligt mycket på matten så gjorde jag lite idag med. Men jag har tänkt att helgen skulle få gå till att plugga så hoppas jag på att jag kanske kan göra prov i veckan sedan. För nu vill jag bara ta mina saker och börja på ett nytt kapitel! Jag tror att det kommer bli jättebra med det ena och det andra. :)
 
Funderar på att lägga mig och lyssna på regnet mot plåttaket! Riktigt mysigt.
 
//E.K

Kärlek vid första ögonkastet!

Var idag inne på Deichmann och blev kär! Kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet!
 
Kärlek!
 
 
 
Vill ha, vill ha! <3
 
// Erika.
 

Ego.

 
 
 
// Erika.

She wolf.


These boots are made for walking.

 
 
Kvällens låt :)
 
// Erika

Äääh.

 
 
 
Äääh ;)
 
// Erika.
 
 
 

Kan inte sova.

Kan inte sova så jag har slutat försöka..

Kaos i hönsgården.

Det är som att det skulle vara gjort att varje gång jag är ensam hemma så ska det hända något konstigt så att jag sätts på prov, känns som så. Som nu ikväll var jag i badrummet och hörde att det braka till utanför så jag titta ut men såg inget. Min första tanke var att det var en björn eller att det var någon bulgar som försökte göra inbrott så nu börja jakten på bulgarer inne i huset. När jag tassa runt i huset så tänkte på hur gör jag om det är någon inne?? Ringa polisen men tänk om jag inte kommer så långt och då fick jag lite bilder i mitt huvud i från Desperate Housewives så då blev jag inte så orolig ;).Men nu var det ingen inne och just som det var ringde Marika.
Jaha jag gick tillbaka till badrummet och titta ut för hönsen börja skrika och där var boven med allt ljud! Ja det var en stor rovfågel som försökte ta sig in till dom så det var bara att gå ut och då flög den. Jaha hur ska jag göra nu så inte den kommer tillbaka, men då kom jag på att jag har hört att man ska sätta upp cd-skivor för det ska tydligen fågeln vara rädd för när det hänger och dinglar. Så det har jag fixat med. Hitta rädda kycklingar under granen i hönsgården, uscha. Men nu ska nog allt vara okej igen. 
Okej jag vet att detta är helt värdelös info en lördags kväll men detta hände och hade inte jag varit hemma så kanske inte vi hade några höns kvar! ;)
 
Har gjort raw food bollar idag och dom blev såå goda! Mums!
 
Ibland är det bra att se på Desperate..! ;)
 
// Erika.

Klipp, klipp.

Dagen börja med att jag åkte in till Bollnäs för att gå på kontroll hos tandläkaren, tur att jag har en sådan snäll och trevlig tandläkare, blir ju nästan lite roligt att gå dit. Allt såg bra ut och det var ju skönt det. Efter kontroll av tänder blev det att handla så nu har jag typ allt jag behöver för att göra det goda raw food godiset. Kommer jag upp i tid imorgon så då blir det nog att greja med det.
På em blev det frissan och klippa topparna. Mycket nöjd! Så jag hoppas på att jag hittar en bra frisör och en bra tandläkare när jag flyttar. Byta frisör och tandis är det värsta som finns!
 
 
Nu ska jag ta hand om min onda hals..
 
// Erika.
 
 

8 Veckor kvar.

8 veckor kvar tills jag tar mitt pick å pack och drar till Norrköping. Längtar så mycket! Känner att det här kommer bli jättebra :) . Bara en soffa som fattas men annars är allt klart, såg en soffa på IKEA (soffan Karlstad) så det kan nog bli en sådan.
 
Annars har jag börjat på med matten så jag inte har så mycket kvar på den, jag kommer bli så glad när matten är klar, det blir till att firas! Aldrig mer läsa matte. Det så jag när jag var klar med gymnasiet men matte B är ju aldrig fel att ha..
 
Kaffedax snart? Ja jag tror nästan det! Ja jag har blivit beroende av kaffe, det är egentligen inte så otroligt gott men det går att dricka. Mmh latte är ju gott men nu har jag tyvärr inte det så vanligt kaffe står på menyn!
 
Är det någon som funderar på vad dom ska ge mig för inflyttningspresent så har ni svaret här! Hitta denna underbara rosa kaffebryggaren! ;)
 
// Erika.

RSS 2.0