Akta dig för Maggan.

Alltså blir man inte lite ledsen när man drömmer att man är utomlands och har det bra men så vaknar man och mår halv risigt?! Inte okej! Och det är inte heller okej att matten är svår och jag fattar inget som vanligt. Gaaah! Men för att bli på bättre humör så lyssnar jag på "Akta dig för Maggan", fann den låten igår tror jag att det var och den satt sig rätt så bra i huvudet. Frida och jag har skickat lite sådant på FB, mycket nöje! Tycker vi eller iallfall jag ;D Det är tur att jag har dig Duttis så jag kan få skratta ibland ;)

Nä man kanske skulle sätta sig och göra lite engelska så jag gör någon nytta iallafall, kanske gå ut en sväng på gården och titta hur hönsen mår. Dom små liven! Min lilla Tusse som jag fick vara mamma åt för en dag. Känner att jag blev lite känslig där ;)

Hade en tanke på att färga barret i April men jag vet inte hur.

Brunt?                 Rött/brunt?        Slingor?                 Blond?

Hade inte så jättebra bilder :P Men jag tror nästan att jag ska ha håret som jag har nu. Äh vi får se :P

// Carlsson.

Tack för hjälpen.








Fina va? Denna buket gav jag till mamma och pappa som tack för all hjälp med lägenheten. Kommer sakna min lägenhet :( . Meeen nästa gång jag flyttar blir det ännu bättre! Om allt går som de ska och det ska vi väl tro :)

// Carlsson.

Raw Food Lasagne.

Testade raw food lasagne igår och det var jättegott!

Lasagne

Lasagneplattor:
  • 1 zucchini

Garnering:
  • 1 avokado
  • 4 cocktailtomater

Tomatsås:
  • 8 cocktailtomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 Salladslökar
  • 2 dadlar
  • 1/2 dl cashewnötter
  • 1 krm paprikapulver
  • 1/2 tsk basilika
  • 1 msk olivolja

Vit sås:
  • 1/2 zucchini
  • 1 dl cashewnötter
  • 3 salladslökar
  • 1 tsk olivolja

Gör så här:
  • Mixa såserna.
  • Skala zucchinin i tunna skivor.
  • Varva zucchiniplattorna med såserna och skivad avokado.
  • Garnera med avokado och tomater.

Ööh.. VA?!

Uscha vilken jobbig dag det har varit idag, matte och engelska. Gick sådär på matten, vilken idiot har kommit på ekvationssystem med additionsmetoden?! VA?!?! Till en början är det lätt men sedan går det utför. Är väl så med allt som är nytt. Kändes lika med engelskan när jag gjorde "prov" men när jag kom hem och titta mera på hur det gick så gick det ju bra! Då blir man ju glad. Tror jag sov 2 timmar när jag kom hem så jag var lite trött. :P
Annars har dagen rullat på, inga blommor, presenter eller beundrarbrev såhär  på alla <3 dag. ;) Jaja alla är inte lyckligt lottade!

Natti på er!

//Carlsson.

Gallsten?

Efter helgen blir det att kontakta hälsocentralen för att se om jag har nån gallsten på G. Hade fruktansvärt ont inatt. Jätteont i magen, ont i ryggen eller de kändes mera som det "stråla" i ryggen, illamående och svimfärdig. Låter ju som det kan vara gallsten när jag titta på symtomen. Har haft ont nu några gånger men inatt var det värre än vad det brukar vara.
Någon som har haft gallsten?

Näe nu måste jag titta vad som händer i köket, min kusin lagar mat och det låter lite panikartat! :P

// Carlsson.


Fredag!

Fredag! Tar ledigt idag från skolan och pluggar hemma. Orkar bara inte att sitta där idag så det får bli hemma i soffan! :)
Ikväll blir det fredagsmys med hemmagjord pizza. Mums! Sedan får vi se vad de kan bli för annat gott. Är ju iallafall fredag!



// Carlsson.

Söt morgongröt.

Är mycket nöjd över denna dag! Matteprovet gick mycket bra och engelskan gick bra med. Har "firat" detta med raw food gröt, mums! Tycker att ni ska testa gröten :) Om man mixar gröten längre så kan man använda det som barnmat, linfrön kanske man inte ska ge de små men annars Perfekt! :)

1 banan, skuren i stora bitar.
1 äpple, skuret i stora bitar.
1 päron, skuret i stora bitar.
1 tsk kanel.
1 msk linfrön, krossade.

1 Börja med att mixa päron, lägg sedan i banan och sist äpple. Om du tar det i en annan ordning fastnar krämen lätt  mixern.
2 Strö över kanel och krossade linfrön.

// Carlsson.


Grina hysteriskt.

Men kan det inte bli lite varmare ute?? Tycker inte att detta är kul! Tycker inte heller att matte är så jättekul just nu, har försökt att plugga men njaaa jag fattar väl lite mera men det är inte okej än. Men det var mycket roligare att titta på smink på Covergirl. Blev man ju nästan lite glad! :D

Ikväll tänkte jag titta klart på "Allt för min syster" kunde inte titta klart igår för jag grina hysteriskt så jag orka inte mer. Blir väl att titta mera på matten.. om jag ska sitta dag som natt med matten så får det väl bli så! Här ger man inte upp. Huvudsaken att jag iallafall får G på detta kapitel.

Hej å hö!



// Carlsson.


Nej till linjära funktioner!

Åååh suck! Jag bara hatar linjära funktioner! Har försökt mig på det lite nu men jag känner mig inte motiverad till att göra matte just nu. Känns inte så kul heller när jag har "I used to be fat" i bakgrunden. Orkar inte byta kanal så jag får väl ha ångest över att jag inte har varit ute och gått på länge! Fy på dig Erika!

Näe måste väl försöka göra något åt detta!

// Carlsson.

RSS 2.0