Mini-semester.

Nu är jag hemma från våran mini-semester i Norrköping. Var och titta på lägenheten och den såg ju jättebra ut så nu vill jag bara att det ska bli oktober så jag får flytta!
Fik hem ett paket från CDON med Desperate Housewives och Mia & Klara. Så nu väntar jag på att tv:n blir ledig så jag kan slänga mig i soffan och titta på Mia & Klara. :)
 
// Erika.
 

Slut på kalas.

Då var det slut på kalas för denna gång då. Från måndag tills idag fredag har vi haft gäster hemma. Pappa blev ju 70 i måndags så kom det mycket folk som fira honom, kul att det kom så många! :) 2 av mina kusiner kom med familj och moster + hennes gubbe kom på kvällen och åkte idag, moster + gubben åkte redan igår. Så det har varit full fart här hemma. :) Värsta är ju när alla har åkt och det blir tyst.. något för tyst. Men nu får jag tid att titta i telefonkatalogen  som jag bad min kära syster att ta med när hon var och hälsa på, blir att ringa runt sedan och söka jobb.
 
Nu blir det att bädda sängen och sedan blir det att sova.. är slut som människa!
 
// Erika.

Go natt!

Erika är något trött efter denna dag, har bakat och tittat i mina flyttkartonger och fixat tills helgen. Jag var bara tvungen att titta i kartongerna vad jag hade i dem, nog att det är i oktober jag flyttar men jag kunde bara inte låta bli att rota runt i dem. Hitta en dagbok från några år sedan och ja jag kunde inte annat än småle. :)
Jag hoppas att det blir liiiite bättre väder imorgon så jag kan vara ute och måla en sak eller det är väl en skylt.
 
Näe ni, nu orkar jag inte vara uppe mera.
Natti natti.
// Erika.
 

Wake me up when september ends.

 
<3

Filmväder.

Idag har det varit ett perfekt filmväder. Evelina, Tilda och jag hade mys och titta på film. Lite "skräckfilm" var på kvällens meny. Så nu får vi se om jag får 2st rädda tjejer i min säng i natt Eller om tjejerna får en rädd kusin mellan sig på golvet. ;)
 
Annars när vi har haft jättefint väder så har vi varit och badat. Eller vi bada 2 gånger på en dag, mycket för att vara mig som är en badkruka. Men nu är det gjort förr denna sommar.
Vi har även målat naglarna, lagt ansiktsmask och haft det riktigt trevligt vi tjejer! Man ska ju hinna med så mycket när man träffas en gång om året. Men ansiktsmasken lukta inte mums så vi höll på att storkna av doften. Lukta som en väldigt stark killparfym.. ungefär som korridoren i högstadiet.
 
 
Min utsikt från gräsmattan.
 
Mina kusiner på stranden.
 
// Erika.
 

Men alltså hallå!!

Alltså snälla nån!! Nu blir det bantning och träning som gäller! Att se sig själv på kort i bikini var inte roligt! Så imorgon får jag ta nya tag med träningen! Nu är det bara raw food som jag ska ha i magen. Uuh nu blev jag på riktigt deprimerad...!
 
Näe nu ska jag gå upp till mina kusiner och se om dom gör "business" i tjejmonopol..
 
// Erika.
 
 
 

Klätterhöns.

Klätterhöns..!

Meatloaf.

Älska!

I'm on sunshine baby, oh yeah!

Åååh vad ja bara längtar till oktober! Då säger jag hej då Alfta och HEJ Norrköping!! Är så glad att flytta "hem". :) Kommer bli riktigt gött!
 
Känns som denna sommar blir jättebra. Imorgon kommer morbror, Eve och Tilda. Tänkte att jag och flickorna ska ha lite SPA på fredag och sedan får vi se vad som händer, hoppas på bra väder.
Sedan fyller pappa år och efter det kommer min kusin med familj och hälsar på så fullt upp! :)
 
 
// Erika.

RSS 2.0