Min Siri.

Nu äntligen börjar förkylningen att ge sig! Är lite hes bara men det går väl an.

Idag har jag varit hemma och titta på hönsen och tupparna som mamma och pappa har köpt. Tänka sig att jag fick ett "husdjur" med, jag som önska mig en katt eller hund..  Iallafall så har jag har döpt en höna som fick namnet Siri. Siri är riktigt stilig, fjädrarna har färg som en dalmatin. Snyggt. Efter detta döpande av höna så åkte jag in till Byn för att kolla min syn hos Fru optiker. Titta på nya glasögon och fick låna hem 4 st som jag skulle testa i lugn och ro. Det är 2 st som jag står mellan nu, riktigt svårt för båda är snygga. Men jag tror jag vet vad jag ska ta för någon. Det är den som jag titta på först och blev kär i. :)

Imorgon blir det att åka in till Bollnäs för ett besök hos AF. Undra vad vi ska prata om imorgon? Igår så var det stora ämnet träskor och utvecklingsstörda. Ja det är fantastiskt detta med AF...

Lite bilder från hönsgården.


Höna Pöna i det gröna.


Detta är en av dom som jag tänker välja mellan. Inte så bra bild, men iallfall.



// Carlsson




"Och vem är du då?!"

Det blev Bollnäs idag med pappa för att hitta lite presenter till mamma eftersom hon fyller år imorgon. Blev lite saker. Hoppas att hon blir nöjd men det vet jag att hon kommer att bli. Så nu är man lite fattig men vad gör man inte för lilla mamma? :) Mamma kommer att få ljus av alla dess sorter, presentkort på Intersport och Ewes dammode, plånbok sedan var de något mer men det kommer jag inte på just nu. Vilket minne man har.
Jag har även sökt jobb idag så jag kommer få hem något papper och sedan får vi se om det blir något jobb. Brukar inte va så nervös när jag ska ringa om saker och ting men idag så var jag nervös! Men det gick ju fint.

Jag har lixom ont bakom mitt öga, inte nå kul! Blir nog att jag kommer få jätteont i huvudet av det. Blev väl ont efter att jag titta på pojkarna i Bondi beach. ;) Nä men jag skulle bli glad om det gick över snart.

Tänk va tiden går fort, för ett år sedan flytta jag till Nässjö! Igår för ett år sedan åkte jag till Nässjö för att gå med moster på  "Posten festen"... älska dom fina kommentarerna och blickarna som jag fick där på den där "festen". "och vem är du då..?!", "Tyvärr så är det inte du lilla gumman, men du är också söt". Haha ja vad tiden går.
Men nu ska jag vila mitt öga så det blir bättre!


// Carlsson

Funderningar, planer och fynd.

Lördag igen då med massa funderningar, planer och fynd. Rätt så bra lördag tycker jag. Min moster är här, kom igår och åker väl hem imorgon. Ah, idag på morgonen åkte mamma och jag till gymmet, gick mycket bra. Åkte hem och fixa till oss och sedan åkte vi vidare till Edsbyn. Gick in på Erikshjälpen och fynda lite saker. Gick på loppis i Alfta med och hitta lite. Det var fynden det och nu kommer mina funderningar, ska jag söka jobb i Nässjö igen? Vet ett ställe där dom behöver folk men är det rätt att komma dit till Nässjö? Ska inte flytta dit men bara jobba några månader. Jag vet inte hur jag ska göra. Det är iallfall ett jobb men näe jag vet inte. Mina planer är att jag och "mina" tjejer ska hitta på något. Är sugen på att åka någonstans och hitta på nå. Men vart det vet jag inte, försöker att tänka lite på det. Skulle vara så roligt!

Prata med Frida idag! Roligt att få prata med dig. :)



Sakna er!
// Carlsson

Har man skrattgropar i låren borde det vara tecken på ett lyckligt underliv!

Min dag idag har varit sådära. Min morgon börja med att min mobiltelefon börja muppa sig, orkar inte förklara men jag försökte att stänga av den i ca 30 min men sedan så gick det. Fattar mig inte på sådant där. Ja och i samma stund fick man det där roliga, behöver inte förklara mer. Säger bara.. smärta. Jag trodde för en stund att en av linserna hade kommit in bakom ögat, typ. Men hitta den sedan på golvet. Inte lätt och hitta dom dära linserna om man tappar dom. Sedan blev jag så trött på allt så jag tog mig frukost och titta på tv och somna i soffan. Vakna vid 09.00 så jag fixa till mig och åkte till ICA. Så nu har jag handlat. Gick in på Ekmans och hitta muffinsformar med Mumin på! Det var som att det var meningen att jag skulle in och titta där. Blev lite Mumin då men sedan så titta jag på lite saker till mamma tills hon fyller men jag ska fundera mer på vad hon ska få. :)

Ikväll har jag gjort en äppelpaj till pappa och mig. Mamma äter ju inte sådant så då blev det mer till oss ;) . Jag är mycket nöjd över min paj. Erika kan bara hon vill.
Så har man tittat på "Halv åtta hos mig" och lite på "Idol". Är något trött men jag kan ju inte lägga mig nu så jag får va vaken en stund till. Imorgon blir det att åka in till Bollnäs igen för att gå på AF.. sååå skoj. INTE. Hoppas nu på att jag kan få feber eller nå. Nä men det är ju bara att gå på det där.. blir nog bra.
Nä ska sluta nu innans jag blir mer irriterad på AF.

God natt!



"Har man skrattgropar i låren borde det vara tecken på ett lyckligt underliv!"

En kväll med Carlsson.

Idag har jag bara legat i soffan och titta på tv ( i min nya soffa!) . Tänkte handla, tänkte åka till Långhed för att hämta lite saker men det blev inget gjort. Lat = ja. Tv:n har varit min kompis idag kan man väl säga.
Men imorgon blir det bättre kan jag säga! Då åker jag och tränar och handlar. Så jag hoppas på att komma upp glad och inte så trött imorgon.

Tog lite bilder i min ensamhet.
Bjuder lite på mig :)







 Nu blir det soffan igen med lite gott gott!
// Carlsson

Smärta!

Smärta! Trodde att det skulle vara en förkylning eller lite öroninflammation men idag så fatta jag att det är mina visdomständer som vill säga att dom vill komma fram. Fick åka in till akuten i Bollnäs för att titta om det var öroninflammation eller något annat skoj. Fick bara vänta en timme för att komma in och det var ju inte så länge, trodde jag skulle få vänta 4 timmar eller mer eftersom det droppa in fler och fler folk till akuten. Fick en trevlig läkare och han kunde se att mina öron var helt okej, fanns inga fel på dom. Han titta på min blåsa i mun men det fanns ingen som han kunde se.. Så om inte blir bättre till veckan så ska jag gå till tandläkaren. Vill inte gå till tandläkaren! Är jätterädd när jag ska till tandläkaren. Så jag hoppas att tanden inte vill växa fram något mer just nu. Inte nog med att man är trött av smärtan från tand och öron är att man blir trött på folk som ska skicka sms och ringa mitt i natta. Om du inte bryr dig om mig annars så behöver du inte bry dig när du är full. Men det är väl då som det går bra att prata med mig. Men det är ju du som har problem och inte jag.

Idag så har jag varit med Jack, Sofia och Kalle, trevligt . :) Fick mysa med Lowa denna underbara söta människa. Hon är bara så gó!
Ja nu sitter jag i Långhed och ska snart ta mina tabletter och gå å lägga mig, för imorgon ska jag till Bollnäs på något som AF har hittat på att man ska gå på. Vill hitta ett jobb eller praktikplats så jag inte behöver vara med på detta joll som dom har hittat på! Så jag hoppas på att det ska fixa sig så snart som det kan.




RSS 2.0