Jag som trodde att jag hade fått en beundrare..

En sak som jag inte förstår är att man kan vara så trött fast man har sovit bra och man har lagt sig i tid, jag skulle ju vara jättepigg men icke. Så idag har jag varit trött, så dära trött som man kan vara efter att man har svimmat. Har dock inte svimmat idag men jag själv kunde nästan tro det. Men dagen har gått fort och imorgon är det sista dagen på praktiken så vi får se vad som händer efter detta. Men idag när jag var hem och åt så var det en person som hade sökt mig på praktiken. "Det var en kille som var in och fråga efter dig". Jaha det var ju trevligt tänkte jag, jag menar hur ofta är det någon kille som kommer och frågar efter mig?! När jag fråga vem denna "beundrare" kunde vara så fick jag till svar: Du är gudmor till hans dotter. Jaha Jack. Det var bara Jack! ;) Men synd att jag missa dig och inte kunde du komma tillbaka och säga hej. Besviken det är bara förnamnet! Nej då men kul att du kom in och ville säga hej när jag inte var där. ;)
Nä nu blir det att sova så jag kan komma upp och duscha imorgon, orkar bara inte göra det nu. Jag är en trött människa!

// Carlsson.


Du behöver inte förklara..

Tänkte sova länge idag, ja till kl 08.00 iallfall men vakna vid 03.00 sedan låg jag vaken i en timme nästan och kunde inte sova. Kul! inte. Men jag gick och la mig vid 22 tiden för jag var så trött efter mycket spring på praktiken.
Men nu sitter jag här i Långhed med moster, Anders, storebror, mamma och pappa. Har haft en mycket bra dag än så länge. :) . Kul att träffa Pelle! Så nu ska vi väl prata lite om vad som ska hända ikväll, blir kanske att hitta på något men det är ju inte så lätt att hitta något att göra här. Menar att det händer ju typ.. inget! Men vi får se vad som händer. Måste väl åka och handla tills imorgon när det är mors dag. Hörde att vi kanske ska göra tårta.
Från det ena till det andra så blev jag anklagad av en tant igår att jag hade titta på henne så konstigt. Mer än vad jag visste om.. "jaa hon titta på mig så konstigt så jag var tvungen att förklara vad jag gjorde här". Behöver jag väl inte ha förklarat varför hon var på Interflora.. Meeeen jag bad om ursäkt och sa att det var inte alls meningen att titta på henne sådär. Men hur ska man se ut då? Jag försöker se så normal ut som jag bara kan och det är ju inte lätt.. ;) Hon såg ju inte så munter ut heller så tanten ska inget säga! Men kunden har ju alltid rätt som man säger. ;)

Orka sitta här nu då .
// Carlsson.

Det ska gå.

Söndag igen då och måndagsångesten börjar på att komma fram. Vill bara vara hemma imorgon, vill inte gå till praktiken. Vet inte varför jag känner så men det brukar ju bli bättre när man kommer dit. Men annars är allt som det ska fast jag känner panik och oro för denna sommar. Har inte fått jobb än och jag vill bara gräva ner mig i jorden i sommar och komma fram till hösten. Inte lätt när det är svårt men jag ger aldrig upp så det ska gå!

En rolig sak som kommer att hända är att min storebror Pelle kommer till mamma och pappa i helgen så då får jag träffa honom! Vi träffas ju inte allt för ofta så det kommer att bli kul. :) Kommer att bli massa tok bara. Brukar vara så.

Uscha kan inte sitta här längre duschen och kudden väntar. Och hoppas nu att det inte blir någon åska inatt för det vill jag inte vara med om när jag är själv! Gillar inte åska.

// Carlsson.

Idioter gå hem!

Jag förstår inte varför ni ska vara utanför mitt fönster och skrika och härja. Va här när jag inte är hemma men va inte här nu!! Idioter gå hem! Hade tänkt sova men ja jag får väl lyssna på er då. Känner att jag är gnällig nu men hallå väx upp.

Ja det var typ det jag ville berätta idag. Ska lägga mig nu och hoppas på en roligare dag imorgon :)

// Carlsson.

Kladdisar.

Nu har jag gjort muffins och det blev 2 sorter ; kladdisar och vita chokladmuffins. Dom dära vita chokladmuffins vet jag inte om dom blev så bra för degen såg lite konstig ut men jag får testa sedan, men dom andra var jättegoda! Jag har bjudit över Frida ikväll på fick och titta på Eurovision Song Contest. Vet inte ens om vi gick vidare med våran Erik Spade eller vad människan heter. Ursäkta Erik Saade såg det nu! Haha ni hör så intresserad jag är! Not. Men iallfall tänkte jag att vi skulle fika till detta. Blir nog att jag åker ner och handlar lite gott. Men nu tror jag att jag måste fixa lite och äta sedan får jag ta disken. *Suck*.

// Carlsson.

Dom vita chokladmuffins får bli höns mat!

I killed the prom Queen.

Okej då försöker vi att skriva igen. Gick inte så bra dom senaste gångerna eftersom det var problem med bloggen. Ja mina dagar rullar på som vanligt, inget nytt just. Har kommit i en "depp" tid igen och det är inte roligt, känns som motvinden är här hos mig igen, hoppas jag får medvind snart! Man läser om alla som ska göra det ena efter det andra och alla är så glada å bla bla. Kan säga med handen på hjärtat att jag mår illa av det. Kul för er att det går bra och att ni är så glada men när jag är glad och det händer saker så kommer eran lycka att vända! Haha. Näe men ni behöver inte oroa er, detta kommer ta ett tag innans det händer mig så njut av era glada stunder! Jaa gör det bara!

Tack för mig.
// Carlsson.

Walk This Way.

Det blev massa Edsbyn idag, var där med mamma och pappa och titta lite. Så nu behöver jag inte åka till Edsbyn på några månader. Träffa Kristina och Naemi så vi prata lite. Tror jag vet vad jag ska hitta på för present till Naemi när hon tar studenten :). Kom just på en sak nu som jag ska fixa till henne men skriver det inte här ifall hon läser detta, hehe.
Tänkte nästan ut och gå nu men jag vill inte gå utan att ha musik i öronen, tycker att det går lättare om man lyssnar på något men nu har jag inget att lyssna på. Är ensam hemma nu i Långhed så  jag har full volym medAerosmith - Walk This Way . Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den nu men den är ju bra så då är det ju bara att lyssna lite till :) .
Ska gå ut och titta hur hönsen har det och dom ska få lite mat. Får se om jag gör lite muffins, har inget annat för mig så.



// Carlsson.


Onödigt.

Har ingen feber idag och det är ju bra så det blev ingen stor sjukdom av detta, tur det! Men nog så jobbigt med allt det andra.
Min dag har varit att bara göra ingenting och försöka att bli frisk. Har blivit mycket Desperate Housewives som jag har mer eller mindre blivit beroende av. Är nästan så att jag måste skicka efter dom andra säsongerna för nu nästan snål-tittar jag på säsong 3 som är den sista som jag har.
Har försökt att "planera" lite inför sommaren men misslyckades rätt så mycket. Fattar nu att det blir att vara hemma här i Alfta. Kommer inte att kunna göra något eftersom jag inte har fått sommarjobb eller något jobb annars heller. Surt, ja det tycker jag. Men jag har gjort allt jag kan för att få ett sommarjobb. Så det är rätt så onödigt att tänka på vad man vill göra eller införskaffa sig. Ingen rolig sits att vara i kan jag ju säga. Men det är väl bara att kämpa vidare.. 

Allt är bara så onödigt precis allt. 

// Carlsson.

 


Sjuk.

Kände redan igår kväll att det var något som inte är som det ska i min kropp och rätt hade jag. Så nu har man gått och blivit sjuk. Gick till praktiken för att testa om jag skulle klara en hel dag men icke. Gick hem vid 12 och var helt slut. Vet inte hur länge jag har sovit när jag kom hem men det blev några timmar. Men snälla nån orka sitta här ska sätta mig i soffan och tycka synd om mig ;)

// Carlsson.


Kl 8.45 - 17.20 Bladlöss.

Idag har jag haft en heldag med bladlöss, från 8.45 till 17.20 . Så imorgon hoppas jag att det inte har kommit till mera bladlöss för då tror jag att jag gråter. Jag gråter om jag får ta hand om det! Men annars har det varit okej idag, tråkigt bara att jag börjar få ont i halsen. Hoppas att det inte blir något mera med det.
Men nu ska jag ta och sova!

// Carlsson.


RSS 2.0