Energitjuvar.

Energitjuvar finns lite här och där så ;
 

Snart.

Ca 3 veckor kvar tills jag åker hem till Långhed! Det firar jag med lite Swedish House Maffia!
 
 

"Don't you worry, child"

"Don't you worry, don't you worry, child
See heaven's got a plan for you
Don't you worry, don't you worry now"
 
 
Hoppas det löser sig snart. Måste det.
 
 
 
// Erika.

En ny lång vecka.

Laddar inför en ny vecka..
 
Har typ blivit kär i Swedish House Mafia. Trodde jag inte om mig själv ;)
 

Nu får det vara nog!!

Näe nu får det väl vara nog! Har aldrig känt mig mer nedtryckt som människa! Åååh vad arg jag är, snälla nån, jag gör allt i min makt för att det ska bli bra! Men näääe då.
 
Arg_tjej_90

Ca 5 veckor kvar.

Okej, då var det ca 5 veckor kvar tills jag åker hem till Hälsingland. Tittar varje dag i kalendern och hoppas att 5 veckor ska gå fort. Men har inte så mycket hemlängtan nu, hoppas att jag inte kommer att ha det lika mycket som förr.
 
Annars händer inte mycket, tycker väl att jobbet går bättre och så. :)
 
Nu blir det duschen så man inte behöver lukta vedugn.. Hade önskat att någon vänlig själ kunde fixa typ kinamat och massage, min rygg och nacke behöver lite kärlek.. och även mina fötter. Jag begär inte mycket men dessa saker hade ju bara varit så perfekt just nu!
 
// Erika.

Någon som vet?

Passar rätt så bra i dag .. ;) Kanske inte helt men lite .
 
 

Farfar 96 år! <3

Idag fyller farfar 96 år så grattis till honom! Tyvärr var jag ju inte med och fira farfar och det känns väl lite sådär men jag snacka med honom igår i tel så bättre än inget då.  
 
Min älskade farfar <3
 
 
 
// Erika.

Nästa höst?

Är sugen på att börja plugga nästa höst men vet inte riktigt vad, jag har två saker som jag vill plugga men jag vet inte vad jag ska ta. Det ena är florist och det andra är trädgård. Det är ju en tid kvar tills man ska söka in så jag får forska mera om detta.
 
Jaha, ja annars är det som vanligt. Ska inte lyfta ett finger idag :) . Tänkte väl ha lite hemmaSpa ikväll och titta på tv. 
 
Nej nu har jag inte tid med detta, har lite andra ideer som jag ska titta vidare på. :)
 
// Erika.
 
 

Härliga fredag!

Härliga fredag! Denna dag var mycket bättre än igår så det känns ganska mycket bra. Tittar på Erik och Mackan på datorn och hoppas på att det blir fint väder imorgon så jag kan gå på en lååång promenad. Hade varit bra. Får se hur det ser ut imorgon när man öppnar korpgluggarna. :)
 
Nähä något kul på tv ikväll? Skulle inte tro det.
 
// Erika.
 

Just i dag är jag stark.. just i dag mår jag bra..

Hatar att komma hem till en tom lägenhet när man är duktigt ledsen, finns ingen att krama eller berätta vad man har varit med om. Man kan väl ringa folk men det är inte samma sak. Det är bara slänga jackan på golvet och sätta sig i soffan och bara stor gråta. Nu önskar jag att jag var hemma i Hälsingland. Men så är det inte och det är bara att ta nya tag.
Uscha.. :(
 
// Erika

RSS 2.0