These boots are made for walking.

These boots are made for walking.


You keep saying you've got something for me.
something you call love, but confess.
You've been messin' where you shouldn't have been a messin'
and now someone else is gettin' all your best.

These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you.

You keep lying, when you oughta be truthin'
and you keep losin' when you oughta not bet.
You keep samin' when you oughta be changin'.
Now what's right is right, but you ain't been right yet.

These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you.

You keep playin' where you shouldn't be playin
and you keep thinkin' that you´ll never get burnt.
Ha! I just found me a brand new box of matches yeah
and what he know you ain't HAD time to learn.

Are you ready boots? Start walkin'!


Tänker på Dig idag.

Lördag:
Var med Naemi på marknaden som jag berätta om förr, mycket prat och skratt! Blev inte en tyst stund där inte. :)

Söndag:
Var till Uppsala och åkte tuff tuff tåg. Kul att komma ut men mitt största intresse är ju inte tåg.. kommer nog inte bli det heller! Men tyvärr var inte vädret det bästa. Regn och blåst, inte kul! Men när vi skulle hem då titta solen fram. Japp det är som det ska vara när man ska ut på något. Men dagen blev rätt så okej tycker jag :)

Så idag har jag inte gjort så mycket. Tänker mycket på Joels familj idag. Joel skulle ha fyllt 23 år idag.. Saknar dig så mycket vännen. Önskar ofta att jag kunde ringa till dig och bara prata. Du fanns alltid där. Vårat sista samtal minns jag som om det var igår. Men du finns alltid med oss i våra hjärtan. <3



// Carlsson.

Redo för skvaller.

Snart åker jag till Forsparken för att vara med Naemi. Det är marknad där idag som hon ska vara med på så då frågade hon om jag ville vara där med henne. Klart att jag vill! Kommer bli kul. Blir massa skvaller, skratt, tok och kill snack. Det är det som brukar stå på vårat schema. Tänker ta med lite muffins ifall vi inte skulle ha något att prata om så kan vi ju iallfall äta ;) Menar då behöver det inte bli den där "pinsamma tystnaden".. som aldrig skulle bli om Naemi och jag skulle vara i samma rum.

Nu blev klockan lite mycket så jag läre åka!

// Carlsson.


Friskvård?

Idag har pappa och jag varit till farfar för att lämna lite ägg, blåbär och något mera som jag inte minns nu. Vi blev där ett tag för att ta oss en fika och för att prata lite skit. Fick höra skvaller om hantverkarna som fixa badrummet åt farfar. Sedan åkte vi ut på "stan" och skulle fynda lite men det blev inte så. Ja farfar hitta lite saker men inte pappa och jag. Sedan blev det att fara hem igen. Blir att bara se på tv ikväll.
Har försökt att fundera på vad jag vill bli när jag blir "stor", tänkte att jag skulle försöka att plugga. Hitta en utbildning som jag ska hitta lite mera information om och det var Friskvårdspedagoglinjen. Det lät intressant! Se om det kan bli till våren eller nästa höst. :)

// Carlsson.


Tryck ett, tryck två.

Sitter just nu och lyssnar på Leif GW Persson när han pratar i Sommar. Härlig gubbe det där!
Kom nyss hem från Långhed efter att ha lånat telefonen där. Ja jag var tvungen att låna den eftersom jag skulle ringa och söka jobb. Dels att det blir billigare och för att den telefonen har knappar. På vissa hotell är det; "tryck ett för att boka rum. Tryck två för att komma till receptionen." Och jag är så oteknisk för jag fattar inte hur jag ska få fram siffrorna när jag har ett samtal igång på min tel. Tror jag har fixat det en gång men hur jag gjorde det vet jag inte! Så det är lättare med telefonen hemma. :P . Men jag fick inte tag på personerna som jag sökte så jag får ringa mera imorgon när dom är på hotellet.

Ikväll börjar Svenska Hollywoodfruar! Maria är ju bäst! :)

Nä man kanske skulle göra lite nytta.. kanske diska..? Äh får se :)



// Carlsson.

Give me the night.

Tycker att jag har sovit så mycket idag så jag skulle inte vara trött men det är jag iallfall, kan vara för vädret. Eller vad vet jag? :) Ikväll har jag gjort kladdmuffins, blev bra men jag hitta inte det recept som jag brukar ha och dom muffins som jag brukar göra från det blir goooda! Men dom här blev ju också bra. Nu har jag frysen full med olika muffins, är iallfall redo om det kommer folk på fika. Har även tittat klart på Desperate Housewives från säsong 5 så nu har jag inte några flera att titta på..
Hitta en cd skiva med "Absolute Disco- 60 Disco Classics!" . Vet inte varför jag har den men några låtar har man ju hört typ ; I will survive, Knock on wood, Disco Inferno, Funkytown, I´m so excited, Yes sir i can boogie, Sex machine, This is it. Och andra.
Men nu är det tid för att krama kudden känner jag. Får se om man tar en sväng till Willys imorgon och handlar. Får se hur allt ser ut då.

// Carlsson.

Natti natti.

"Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest."


Natti.
// Carlsson.

Uuuh vad det regnar!

Uuuh vad det regnar nu dah! Börjar på att åska också, mysigt! Men det är nog inte så mysigt för tanten som klipper gräs här utanför! Jaja är man dum och inte slutar att klippa så får man väl lida :) Lida för att man är sjöblöt, lida för att gräsklipparen har säckat ihop (fick höra när jag hade paraktik att det inte var bra att köra med gräsklipparen när gräset var fuktigt men det kunde man väl gissa att det inte var bra) ja, och sedan lida när blixten slår ner i huvudet.
Idag är det att inte göra något, har ingen lust heller så :) Kanske göra några situps om mensvärken lättar någon gång!
Med beskrivning av hur ont det gör se bilden här:




// Carlsson.

Ring, ring.

Eftersom jag inte kom iväg till Nässjö så har jag tänkt att denna vecka lägger jag ner all min energi på jobb. Tycker att jag har varit duktig på att söka förr men jag känner att det går inte mer, vill ha ett jobb NU. Så idag satt jag mig i mitt flickrum i Långhed och stängde dörren om mig och börja ringa runt. Nog att jag satt otroligt obekvämt i farmors fåtölj och bordet som jag hade mina papper var något för litet. Men det var bara att se glad ut fast jag var ensam i rummet och fast den andra personen i luren inte såg mig. Något nervös ringde jag det första nr på min lista, men där blev det inte mycket prat för tydligen finns inte det nr. Jaha börja bra, tog det andra nr:et och ringde men inget svar, men sedan rulla det på men inget jobb idag. Men själv är jag nöjd att jag har ringt runt. En rolig sak som jag tänkte på efter jag hade ringt till dom jag skulle var hur man svarar i telefon. Vissa låter jätteglada och vissa bara suckar när man frågar efter personen man ska prata med. En av receptionisterna som svara var en man och man kan undra vad han hade gjort innan han svara. Han fick fram ett flämtande "Välkommen till.." och sedan flämtade ännu mer. Ja vem vet vad männsiskan gjorde bakom receptionen? ;) Men, men alla är vi olika! Imorgon söker jag vidare och hoppas på att det kan bli något.

Har varit dåligt väder idag så mina planer på att gå ut och ta en promenad blev dissade. För nu läre man tänka lite på hur man ser ut! Lite okej i kroppen måste man ju vara!

Ibland när man oroar sig för saker som man tror att man aldrig kan lösa och sedan får reda på att man har fattat lite fel på saker och ting. Den känslan är härlig! Allt bara rinner av en och sedan sitter man i gråt för man är lycklig. Aj laaav it :)



// Carlsson.

Vem är jag?

Vem är jag?

Blond eller Brunett: Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon: Mera bruna än blåa
Vanilj eller Choklad: Choklad
Hund eller Katt: Tror nästan hund
Christina eller Britney: Ingen av dom tack
Lip-stick eller Lip-gloss: Båda
Rock eller Rap: Ehm beror på
Rosa eller Lila: Idag var det rosa
Tv eller Dator: Båda
Basket eller Fotball: Basket
Äpple eller Apelsin: Äpple. Apelsin kladdar bara
Morgon eller Kväll: Kväll
Kyckling eller Kalkon: Kyckling!
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Inget
Droger eller Likör: Inget
Guld eller Silver: Blir båda
Nike eller Adidas: Adidas
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings: Har aldrig sett på Harry Potter och jag tycker inte om den andra. :P
Regn eller Snö: Regn
Vinter eller Sommar: Sommar
Gå eller Springa: Gå men springa ibland
Stranden eller Bergen: Stranden!!
Stan eller Landsbygd: Stad
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjränor eller Månen: Stjärnor, jobbigt när månen lyser
Sko eller Sandal: Sko
Bad eller Dusch: Dusch
Syster eller Broder: Båda
New York eller California: Båda kanske? Inte vet jag, har lixom aldrig varit i New York eller California..

Tråkigt test. Men nu blir det sängen. Godnatt!

So happy.

Hade det supertrevligt igår för Anna kom förbi och hälsa på. Hade jättemycket att prata om! Hoppas att du får det bra där i USA, jag är säker på att det blir bra! :D

Så nu funderar jag på om jag ska göra lite muffins eller något annat. Hum.. tror jag får fundera vidare på det. Ska sätta mig ner och göra en matlista och ta reda på det få saker jag har i min frys. Bästa att göra det när intresse finnes!

// Carlsson.

Och för övrigt är jag bara glad! :)


Letar och söker.

Sitter just nu och söker jobb. Nu hoppas jag att jag kan få något! Håller både tummar och tår att någon blir intresserad av mig! :) Satt igår kväll och leta ställen där jag kunde söka jobb så jag fick ihop en del. 
Men datorn är seg så här kommer jag att sitta i några timmar innans jag är klar med allt.

Men nu blir det kaffe!

// Carlsson.

Syster.

Helgen är slut men den har varit jättebra. Syster och hennes sambo kom till mamma och pappa i Långhed och hälsa på. Dom kom även över till mig för en kopp kaffe och prat. Vi slö åkte lite med bilen och bilen (eller rättare sagt Micke) tog oss till Söderhamn. Snurra runt lite där och sedan åkte vi hem. Så idag, söndag åkte dom hem till sig.
Idag tog mamma, pappa och jag oss en tur till Loos och sedan åkte där ifrån till Ljusdal. Då åkte vi in till farfar och tog oss lite fika och prata lite skit. :) Härlig gubbe det där. <3
Så nu sitter jag och pyglar lite med min framtid. :)

// Carlsson.

Falla fritt.

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt




Det är Karin i dag.

Grattis, Grattis till alla som heter Karin. Det är Karin idag och jag heter ju Karin, Erika Carlsson. Grattis till dig med mamma.
Ikväll träffa jag Naemi och snacka skit. Vi skulle gå på promenad men vi satt oss ner och prata om saker och ting. Prata om problem, jobb, killar och allt annat. Men efter allt prat blev vi trötta, eller iallfall jag. Så jag ska snart lägga mig. Kunde inte sova så mycket natten som var. Alla tankar bara snurra i hövve. Är bara för mycket just nu av allt och inget. Tror nästan att jag får sätta mig ner och fundera hur jag ska ha det, vad min plan är inför höst/vintern.
I helgen kommer syster och Micke och hälsar på. Kommer att bli kul att träffas!

Men nu läre jag nästan ta och sova.

// Carlsson.


I don't believe you.

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right,
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't believe you













Långeman.

Varför gå på loppis när man kan hitta skrot hemma?? Jag hatar loppis, värsta som finns! Men idag var det en sådan dag som skrek tristess så jag gick ut till "ny ladan" som vi säger. Hitta lite saker som passa till lägenheten och så glad jag blev! Hitta en ring också som nu sitter på min långeman (Tummetott, Slickepott, Långeman, Gullebrand och lilla Vickevire!) ;) .

Idag klicka jag hem Desperate Housewives 4 & 5, så nu längtar jag till dom kommer i min hand! Hoppas att dom kommer på torsdag eller fredag. Då är min helg räddad!


Målarfärg i håret också :)

//Carlsson.

RSS 2.0