Grönsaker.

Slappar i soffan och tittar på Mia Skäringers show; Dyngkåt och hur helig som helst. Haha den är så bra :)

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Blev en massa grönsaker.


// Carlsson.

Kanske Teri Hatcher?

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Kanske Teri Hatcher som är Susan i Desperate Housewives. Jag skulle inte behöva anstränga mig så mycket för rollen som Susan eftersom jag känner igen mig i henne. Låter kanske knäppt men så är det! haha. Men alltså en roll i DH skulle väl ingen tacka nej till?? Jag skulle ha sagt JA med det samma!


Tänk att spela mot han som är Mike. Mmmh  ;D

// Carlsson.

Gott!

Var duktig idag och handla massa med nyttiga saker så idag fick det bli;



Gott var det :) Så jag är nöjd!

// Carlsson.


Detta finns i min väska.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Plånbok, pappersnäsdukar, fickkalender, nycklar, såndära grejer som man lägger på ögonen när man solar solarium, Esberitox, linser (alltså ögonlinser inte sådan man äter), linskopp, tamponger, foundation, en liten burk med shower gel, ett gäng med halstabletter, headset till mobilen, alvedon (vanlig), alvedon (Mun-sönderfallande tablett).
Det var de jag har i min väska!

// Carlsson.

Orm.

Hugg..hugg.. huggorm! Hitta en orm när jag var på promenad, eller hitta och hitta jag leta just inte efter orm men den låg vid vägen. Men den var död fast det visste jag inte när jag såg den, tänkte att den var trött och hade somnat. Men pappa och jag åkte och skulle ta kort på den men då såg vi att han var död. Men jag tog kort på mobilen. jag blunda och tog kort, var rädd att den skulle hoppa upp på mig. Men det blev iallfall 1h promenad. Dock fick jag ont i ischias. Kan ju knappt gå på högra benet. Ont från högra sidan av höften och ner. Men så är det :)




Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Ja det finns det väl men det är historia :)

// Carlsson.


Dagar.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Vill inte tänka på det just nu. Jag tar det när det är dags att ha bröllop. :)


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


2010-02-28

// Carlsson.

Godmorgon.

Godmorgon, godmorgon!
Solen skiner, jag har duschat, klätt på mig, fönat håret, sminkat mig och sitter nu här. Efter det här blir det risgrynsgröt och sedan åker jag hem till Långhed för att fira mamma som fyller år idag. Grattis grattis!
Ja det var lite om min dag vad jag har gjort och vad jag ska göra. ;)

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Bulgarien. Detta var från vårat rum på hotellet.

// Carlsson.

Är du romantisk av dig?

Han tittar på ljusen och säger; - Är du romantisk av dig?
Får till svar; - Nej.. Jag älskar att elda!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Ja det är väl lite av varje :P

// Carlsson.

Bra dag.

Vill ha fredag NU! Mamma fyller år och då blir det smörgåstårta (varm smörgåstårta och vanlig blir det) gott! Så idag var vi till Bollnäs och handla lite. Larmet gick 2 gånger pga av pappa och mig, första gången på Elgiganten och där brukar alltid larmet gå fast då är det inte vi som sätter fart på det och andra larmet var på Jysk. Kul att jag drömde inatt att jag var inne på en affär och larmet gick och jag fick visa allt jag hade i väskan. Drömmer jag kanske sanndrömmar? Näe men lite kul var det att det hände och att jag drömde om det. Sedan var vi inne på Willys och det är inte många gånger det är någon som flörtar med än! Blev lite paff så jag var tvungen att gå till frukten och skratta av mig lite. Pappa var bara där så det var väl tur det. Haha.

Ska måla naglarna och sedan blir det att sova tror jag.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Har ingen bild och jag orkar bara inte ta något nu. Men svart tröja och jeans har jag på mig.

// Carlsson.


Dessa 3 tar jag.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag tar på dom 3 som står mig närmast :)





// Carlsson.

Är det en dålig vana?

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag vet inte riktigt men jag har säkert en dålig vana men kommer inte på det nu. Eller jo en sak kanske, vet inte om det är en dålig vana men vi kan ju säga att det är det. Jag kan inte bara vifta bort saker och inte bry mig om det har hänt mig något. Utan jag vill ge igen men det ska man väl inte göra men jag kan inte låta bli.

// Carlsson.

Stryk skulle Ni ha!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

* Resa
* Flytta
* Köpa de saker som jag vill ha och behöver
* Köpa Volvo
* Bjuda mina nära vänner på något kul.
* Ge till mamma och pappa så dom kan fixa klart huset

Nu ska jag gå och sura en stund. Killar får tydligen gör vad och hur dom vill men när en tjej gör det då blir det liv i luckan! Stryk skulle Ni ha! Åååååh!!!!!!!!

// Carlsson.


Det är olika.

Blev en jättetrevlig och rolig kväll igår. Blev lite sent innans vi gick och la oss, sista gången vi titta hur mycket klockan var så var den vid 04.00. Så kan det gå när man har mycket att prata om. Gick väl kanske upp vid 10.00 och sedan åkte jag på lite annat äventyr. Det var trevligt det med.
Så nu är jag lite trött så det kanske blir en tidig kväll. Eller mys.
Bilder kanske kommer imorgon ifrån igår :)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det är olika.

// Carlsson.

Mat.

Ska snart börja på att förberda inför att Naemi ska komma. Jag har då tänkt att bjuda på mat. Inte många gånger jag bjuder på mat. Vi har bara träffats korta stunder och då kan det ju vara roligare att ha en kväll med mat och prat innans hon åker till Stockholm och har praktik och sedan om jag hittar någon praktik. Bäst att passa på att träffas. På menyn ikväll blir det; Tacopaj med sallad och till efterrätt blir det kladdkaka med glass och maränger. Ja ikväll blir det inte till att banta! Det får vi göra imorgon.
Är mer nöjd med mitt nyklippta hår idag än igår, brukar vara så iallfall för mig. Bättre om jag själv får fixa och greja med håret.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Att läsa andras tankar skulle ju inte sitta helt fel just nu. Bara så man vet vad folk tycker och tänker egentligen om vissa saker. Vill bara veta några få saker annars är det bra. :P

// Carlsson.


Ny frilla.

Igår;



Idag;


Lite mål, drömmar och önskningar.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är att bli något inom friskvård och kunna hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv. Vill jobba utomlands (typ USA) och ta hand om alla överviktiga barn (finns mycket av dom där borta ;) ) och hjälpa till att få dom må bättre. Skulle vara en kul utmaning. Näe men jobba med kropp och hälsa.

Mina drömmar är att bo i ett stort hus någonstans med hund, en karl, några ungar... eller så väljer jag bara hunden, kanske lättast så? ;D 

Önskningar blir väl det vanliga; att familj och vänner ska ha det bra och att vi alla får vara friska. ;) 
Och jag önskar fred på jorden. Haha var bara tvungen att vara lite "Fröken Sverige".

Det var allt från Fröken Alfta ;) * vinkar och ler*

// Carlsson.

Jag väntar.

Trodde ju att denna dag skulle kunna bli lite kul men får hoppas att det kan bli det någon annan dag. Men imorgon ska jag klippa mig och det behövs! Toppar och lugg blir det. Ska försöka ta en bild på nya frillan imorgon då.
Orkar inte med detta nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Blir ju våren eftersom att jag fyller år och sedan blir det sommar ;) . Mycket roligare när det börjar på bli soligt och varmt än som nu, när det regnar och är bara tråkigt väder.

// Carlsson.



Min idol.

Lite surt det var idag då. Gick upp tidigt för att fixa till mig inför att åka till Bollnäs. Skulle åka och lyssna på vad det fanns för jobb på Arlanda. Något trött åkte jag in till Bollnäs för att möta Naemi som kom med tåget från Stockholm (jag skulle släpa med henne på det där Arlanda-grejset). När vi var utanför där det där skulle vara så kom någon gubbe och sa att det inte skulle bli någon information eftersom dom från Arlanda var sjuka.. Alltså otur igen då! Men dom skulle fixa en träff senare men dom visste inte när. Får se när den blir då..
Men Naemi och jag tog en sväng på stan det var ju trevligt det med :)
Annars har det bara varit bra. Ska plocka lite här nu och sedan vet jag inte vad som händer.



Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Personen jag vill träffa just nu är farfar. Han var snäll och ringde och fråga om det hade gått bra idag i Bollnäs. Han finns alltid där som ett stöd för mig. Farfar kommer med så bra och roliga råd när man har det svårt eller om man är ledsen. Han är min idol och jag önskar och hoppas att jag har den energin som han har när jag är 95 år. Han är bara bäst! Älskar dig farfar <3

// Carlsson.

Utmaningen.

Ska försöka vara med i en utmaning (26 dagar) som min kusin skicka till mig, får se hur det går :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag heter Karin Erika Karlsson.
2. Jag stavar Karlsson med C alltså Carlsson.
3. När jag var liten titta jag för mycket på Mumin så jag börja prata finlandssvenska.
4. HATAR julen!
5. Tycker inte om tandläkaren.
6. Är svag för godis och allt annat sött.
7. Har bott i Långhed, Bollnäs, Sandviken, Norrköping, Nässjö och nu Alfta.
8. Har 5 halvsyskon. (En syster och fyra bröder).
9. Tycker om att resa.
10. Kan låta exakt som en tupp.


(2010-04-03)

// Carlsson.

Wake me up when september ends.









"Wake me up when september ends"

// Carlsson.

Lite höst då.







// Carlsson.

46 min kvar.

Vet inte vad jag ska göra, lägga mig och läsa eller titta på en film? Är inte nå trött, önskar att jag hade varit trött. Aja får tänka lite till hur jag ska göra. Kvällens I-lands problem!

Har varit en vanlig tråkig söndag. Varför är söndagar tråkiga?? Men jag har lyssnat på Mr. Dobalina (feat. Carlprit), varken bra eller dålig men den satt sig i mitt huvud iallfall. Tycker att ni kan lyssna på den en gång iallfall!

Saknar vissa så det gör ont i kroppen, okej ni kanske tycker att det låter dutti-dutt men så känns det och jag kan inte vara tyst om det. Tyck vad ni vill :) Fick en liten tår i ögat nu. :)

Men nu ska jag stänga ner allt här, har bara 46 minuter kvar på Spotify så jag måste snåla nu i några dagar till jag får tillbaka mina två timmar ;)

Blir att lägga mig och läsa så då vet ni det med ;)



// Carlsson.

Ett gäng med ruggugglor.

Ja inte blev det många timmars sömn inatt inte. Så blir det när man ska till AF och man vet inte vad man får för bitch som ska trycka ner än i skiten. Men sista gången jag titta på klockan då var den 03.29, kul. Gick upp 09.00 och tog mig en snabb frukost och gjorde mig klar och sedan iväg till Edsbyn.. MEN innans jag kom iväg så inser jag att bildörren knappt går att öppna på förarsidan, någon har typ öppnat sin dörr och då har den dörren kommit på den dära "skarven" där min bildörr sitter fast och där har det blivit en buckla. KUUUUUL! Inte! Men om jag gör mig smal så kommer jag in i bilen och om jag försöker öppna dörren lite till så smäller det och lever om. Tror jag sätter mig ner och gråter en stund. Men jag får väl vara glad att det gick bra hos AF.. Men det är ju ett gäng ruggugglor dom där på AF. Måtte jag få ett jobb snart.

Äh nu ska jag iväg och äta lite innans jag svimmar av.

Kunde ha varit en RuggUggla :)


// Carlsson.


Anybody Out There.

Längtar INTE tills imorgon. Då tänker ni att jag ska till tandläkaren men icke jag ska till AF och göra ny handlingsplan och något mer, men det är ju nästan som att gå till tandis. Uh! Och så ska man dit på en fredag! Bättre om det inte var innan en helg. Men hoppas att det går bra..!

Har skrivit brev idag och det händer ju inte ofta, skrev till Zane i Riga. Vi har haft kontakt med hennes familj så länge jag kan minnas och Zane är väl ett år yngre än mig. Hade hennes mail förr men inte nu så det fick bli ett litet enkelt brev. Huvudet fick jobba lite extra för brevet var ju på engelska så klart men det gick, bara man kommer igång så går det ju bra.

Ska lägga mig och läsa nu innans jag ska sova. Om jag kan sova..



// Carlsson.


RSS 2.0