Varför gå till doktorn när det finns Google?

Varför gå till doktorn när det finns Google? Jag har nu i 3 dagar haft ont runt mitt högra öga och har nu själv satt min diagnos att det är bihåleinflammation. Symtomen passar jättebra in men jag måste väl ringa vårdcentralen.. Ska försöka ha huvudet över vattenånga ikväll så får jag se om det blir bättre (hoppas!), jag har typ inte tid med mera besvär och sjukdomar! 
Sökte nu på bilder om bihåleinflammation och jajamensan jag har rätt!
 
 
// Erika.

Härligt att vi inte har snö!

Fick några bilder av pappa idag och jag tycker att det är underbart skönt att jag bor där jag bor. Vi har ju inte fått "lappmögel" än. :)
 
 
 
Ja så här ser det ut i Långhed.
 
// Erika.

Höst.

Promenad med storasyster! <3
 

Back in time.

Har nu lyssnat på Back in time, ja jag vet inte hur många gånger denna kväll. Börjar bli lite tråkigt det här att vara ensam men det blir väl bättre när man börjar jobba och sedan komma ut lite. Är ju inte förkyld nu så jag känner att jag har mera ork till saker och ting.
 
Jag ska försöka att lägga mig, se om jag kan sova. Blev lite kaffe nu på kvällen och det kanske inte var så bra.
 
 
 
// Erika.

See you later alligator.

 
// Erika.

Ett år sedan.

 
Sitter nu och dricker ingefära vatten och tittar på Erik och Mackan.. Japp det är min kväll det. Har längtat hem en stund idag, längtar efter mammas kramar. Skulle behöva många kramar nu.
Men det har hänt otroligt mycket saker nu på en gång. Bara bra saker som tex att jag ska ha provanställning från första november till sista april och det känns ju jättebra, så glad! Så nu kan man ju planera och köpa saker som man har önskat sig. Vet i alla fall att jag ska köpa nya kläder, klippa mig och fixa naglarna. Lite lyx ska jag få unna mig. Blir att spara pengar också, så att man kan åka på resa nästa år. Och det slog mig ikväll att för ett år sedan denna dag så åkte vi till Fuerteventura. Ja det var tider det! ^^
 
Nu blir det Ink Master och sedan sova. God natt på er!
 
 
// Erika.
 

Äntligen!

Äntligen börjar jag på att känna mig bättre med förkylningen, var på tiden. Tog någon dunder kur igår med ingefära och cayennepeppar, stark som bara den så jag tror att allt snor som inte har kommit ut på dessa 3 veckor kom ut i natt! Och hostan börjar att fixa till sig med. Ja det går mot ljusare tider!
 
Idag kom Lisa och Micke på lite fika och det var trevligt, trevligt! Syrran och jag ska åka in till Hageby på tisdag och shoppa på Panduro Hobby. Har tittat nu på deras hemsida och det finns jättemycket roliga saker som jag vill ha. Tur att jag inte bor nära den affären för då hade jag väl varit där och handlat för alla mina pengar ;) . Nejdå men där kan man gå länge och titta. Jag har några ider vad jag ska hitta på. Så jag tror med säkerhet att jag kommer och sitta med det nästa helg.
 
Så var jag i natt! ;)
 
// Erika.

3 Veckor duger..

Nu börjar jag på att ge upp lite, orkar inte vara förkyld mer. Tycker att det 3 veckor duger.. Jag hostar snart upp allt jag äger och har i min kropp. Får se hur det blir efter helgen annars får jag väl gå till Hälsocentralen.
 
Idag på em städa jag köket och badrummet, kan säga att det behövdes men hade jag varit frisk hade det blivit av tidigare. Så imorgon tar jag det sista. Nu vill jag ha "fredagsmys"... kul, helt totalt ensam, men det går väl de med. :) Känns rätt så okej att vara ensam när man inte är på G själv. Kanske hittar något kul på TV att titta på men det brukar vara dåligt med det på helger.
 
Kanske måla naglarna när man inte har något att göra. Mjaaa kanske det!
 
// Erika.

New York.

 
// Erika.

Ööh.

När jag knäppte på tv:n i morse så var det de här på tv;
 
 
Vad är detta för barnprogram?? Jag var tvungen att backa 3 steg när jag såg denna... ja vad ska det va för något? Gubbe eller ska det vara en unge som ser ska se ut som en gubbe..? Jaja det får väl vara hur det vill men tacka vet jag Mumin som barnprogram!
 
// Erika

Då var jag här.

Ja då bor man i Norrköping och jag trivs jättebra! Trivs i lägenheten dock ett litet minus med badrummet men det blir säkert bra när det blir fixat :) .
Nu ska jag bara försöka få bort mitt halsont.. Fin inflyttningspresent.. NOT.
 
// Erika.

RSS 2.0