Om du.

"Om du befinner dig i en situation tillsammans med en verkligt negativ person som inte
 vill förändras, krävs det av dig att du älskar dig själv tillräckligt för att ta dig därifrån.”

Gräs.

Första dagen på praktiken är klar. Blev att klippa gräs i 2 timmar och 30 min och sedan blev det lite skrapning av färg, blir mer av det imorgon. Så nu ska jag fixa så jag har musik i öronen när jag skrapar färg imorgon..
Ja så nu är man hemma igen och har betalat räkningar så då behöver man inte tänka på det eller bli vräkt. Man kanske skulle vrida på lite musik och gå och plocka lite. :)

// Carlsson.

2 timmar och 30 min.

Idag har jag varit ute och gått med Naemi. Vi gick i 2 timmar och 30 min! Så nu har jag skavsår, den sista biten hem fick jag ta av mig skorna för det gick inte att gå en meter till. Tror att Naemi fick trevliga skavsår också. Synd om oss, fast vi kunde ha haft bättre skor på oss kanske.. :P Men trevligt var det att träffas och snacka lite skit om allt och inget. Så detta ska vi göra om, kanske se den andra sidan av Långhed? :P
Tänkte ta mig ett bad i badkaret med lite badskum, kan ju göra det nu när avloppet är rensat. Då blir det att lyssna på regnskogsmusik. Blir mer eller mindre att mini SPA för nu ska det fixas och ha sig. Jag menar det är ju midsommar ju, snart.

// Carlsson.


Vet du vad?

"Vet du vad? Även om du gör stora misstag, om du har fel i det mesta, så kommer livet ändå att bli ett fantastiskt äventyr, du kan lägga dig på kvällen i den trygga förvissningen om att du givit allt och att din insats betydde nåt, och varje dag vakna och se fram emot ett liv som är precis så vackert och spännande som du någonsin hade kunnat drömma om. Och vet du vad? Om du följer ditt hjärtas röst och använder ditt huvud så kan du aldrig ha fel. "


// Carlsson.


Beautybooster.

Har nu haft invigning av mixern som jag köpte för 2 veckor sedan. Jag klara av att montera den + att ha alla fingrar kvar. Okej det var väl kanske inte så svårt men nöjd är jag iallfall. Gjorde en supergod Beautybooster! I den har man;
  • 1 citron , skalade och delad i bitar
  • 1 apelsiner, , skalade och delad i bitar
  • 1 granatäpple,  kärna ur
  • Så nu sitter jag och göttar mig med den :)



    Bjuder på en bild på mig då ;)



    // Carlsson.


    Ben, rumpa och armar.

    Tycker att på något vis att det börjar på att lätta med saker och ting. Har just inte hänt något men det känns bara så. :)
    Idag har jag varit till Långheds IF för att snacka praktik så jag börjar där om 2 veckor, kommer nog att bli kul. Fick typ göra vad jag ville där och det är ju bra haha. :P
    Ska nu träna lite innans det blir sent, kanske blev lite sent igår men men. Hitta min mp3 så det blev att lyssna på den musiken medans jag träna ben, rumpa och armar. Har något ont i bena idag!

    // Carlsson.

    Trevligt sörru.

    Blev ett besök på Interflora idag för lite shopping av blommor till balkongen. Är nöjd med det jag hitta, kanske inte just som jag hade tänkt mig men bra blev det! Det blev mycket rosa iallfall. :) Så sedan blir det att bjuda in på fika eller något liknande till min balkong. Trevligt sörru. Annars har dagen varit si så där men känner mig lite bättre till humöret. Har sökt jobb som vanligt men har och ska koncentrera mig på att söka i Norrköping och omnejd, får se hur det går med det. Hoppas kan man som med allt annat. Så imorgon får jag söka lite till + städa som kan behövas + handla lite saker till mig och till andra + att jag måste och det är MÅSTE skicka iväg ett paket som skulle ha skickats för lääängesedan. Det var min dag imorgon det. :)



    // Carlsson.

    Herr Sol och fru Värme.

    Världens finaste väder idag! Men tyvärr så ska jag bort idag och vara inne. Hoppas man får träffa på herr Sol och fru Värme när jag kommer hem. :) Hann sitta ute och äta lite frukost iallfall, får vara nöjd med det så länge.
    Måste iväg nu och önska mig lycka till ;)

    // Carlsson.

    Vilken dag...

    Vilken dag..
    Ofta känner jag att jag vill fly från mig själv och bara komma bort och vara en annan person. Typ så ville jag göra idag. Min praktik är slut så då åkte jag in till Bollnäs på AF för att se vad som händer sedan och jag tänkte berätta vad mina planer var som jag ska börja med till höst eller liknande, tänkte att dom kunde hjälpa mig med lite frågor som jag har. Men jag gissa på att dom inte kunde hjälpa mig och jag hade rätt, dom kan ju inget. Men när jag kom dit typ kl 10.10 så var det jättemycket folk. Jag med min tur då.. jag fick min hjälp efter exakt EN TIMME!! Gick sedan bara där ifrån arg och ledsen över att ingen lyssnar på en när man försöker att planera sin framtid och sedan att dom idiotförklarar en. Känns fint.. Sedan ringer tanten på AF upp och man blir bara mer och mer konstig på folk. Men får se hur det blir med allt. Det får jag se om 2 dagar. Åter kommer med detta på fredag. Vill inte säga något mer om detta. Men det är bara idioter som jobbar på AF! Dom hjälper bara invandrare (se jag tog det fina ordet istället för negrer!) och sedan dom som inte vill ha jobb, jaa dom ska man ju ta hand om. Men skicka hem alla invandrare och skit i dom som inte vill något!

    Nu är det bra för mig. Tittar lite på Kay Pollaks sida och ska "affirmera". Orkar inte förklara mera så ni får titta själva :) Rätt så bra tycker jag.

    http://www.kaypollak.com/SeminarierslashInspiration/17574_Taenk_om_det_aer_sant_att...

    // Carlsson.

    RSS 2.0