Faster fick besök.

Idag har jag inte varit helt själv, Daniel ringde och fråga om han fick komma och hälsa på och det fick han ju. Roligt att han ville träffa faster. Han visa ett spel på datorn som han skulle lära mig men jag är rätt seg på sådant så han fick spela. Han tyckte det var roligt att vara hos mig och om han är glad så är faster glad också. Sedan efter 2 timmars spelande så gav jag upp, jag gick och la mig och han spela. Sedan tog han även en liten paus så satt vi oss med julmust och lite annat gott och prata. "Du.. jag vill testa att sova över här." Klart att min lilla goding ska få det! Så får vi se när det kan bli men roligt att han ville det. Men en sak med det där spelet var att man blir rätt trött i hövve av musiken! Samma lika i 3 timmar! Nästa gång blir det ljud av. Det bästa med spelet var när det inte var musik och det var ju inte ofta så dom få gångerna det var tyst så var det som ljuvmusik.
Så idag har det varit en bra dag.

Jag tror att imorgon så åker jag till Långhed. Måste nog skotta fram min kära bil och ta mig en liten sväng med den. Den gick bra sist jag körde den men det var ju ca 3 veckor sedan. Nästa gång blir det en Volvo för mig! :)

// Carlsson.

Härmed efterlyser jag en händig karl.

Tack för en rolig kväll igår Frida! Ja Frida kom och hälsa på mig igår och det var mycket trevligt! Blev mycket prat som vanligt, glögg, facebook och mycket skratt. Det tycker vi om. :) Hihi.

Nu är det min tur att bli förkyld. Som ett brev på posten, typ. Känner att jag börjar på att bli snorig och jag har nog lite feber också. Får ta mig lite Alvedon så är man på topp igen sedan.
Somna en stund nu ikväll och vakna med världens idé! Inte alla gånger detta händer. Jag ska jobba med SPA. Mitt eget SPA! Vet exakt hur det ska se ut. Så om några år så kanske man har ett spa. Om man leker med tanken. Behöver ett hus och en händig karl. Får leta efter detta! ;)

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Beck och sedan sova.
// Carlsson.




Jag <3 Persbrandt.

Då var julen typ slut och jag är glad och nöjd. Julafton blev bra, trodde inte att den skulle bli det. Men det kan ju inte bli värre än förra året. Nä men jag är mycket nöjd! Har just sett klart på en Beck film som jag fick av min bror. Fick två Beck filmer, det var dom två nyaste. Så nu har man fått sin dos av Mikael Persbrandt! 

Imorgon kommer min vän Frida till mig. Det var ett tag sedan nu! Kommer att bli roligt att se dig igen. :)

Nej nu blir det nog att glåma på den andra filmen sedan sova.


  

Inte okej.

Igår kom min morbror till oss och ska nog vara här till 25:e. Roligt! Sedan kommer kusin ikväll.
Har varit i Bollnäs med morbror. Handla just inget. Sedan har vi varit till Alfta och Edsbyn men det var just inget att se där heller. Som vanligt då.
Så nu sitter man här och väntar på att kusin ska komma och att Bingolotto ska börja. Då ska vi få hem miljonerna! Blir nog inte så men man kan ju hoppas..
Men jag hoppas på att det kommer bli bra imorgon.. så inte jag blir allt för irriterad på folk. Det jag hörde igår är inte okej!!! Uscha. Bortskämd är bara ett av alla dess namn!
Aja låt detta bli en bra och rolig jul...



// Carlsson.

4.

Sluta snöa! Vill inte ha mer snö!


Vill ha vår NU.

Här är lite av den nya färgen.



Imorgon är det en vecka kvar till jul och två veckor kvar till nyår och sedan går det mot varmare tider! Längtar till våren och sommaren! Vill ha det NU.

Nej nu ska jag gå och ta den sista skvätten av glöggen.
// Carlsson.


Ingen hjärna.

Fick mig att tänka på en person när jag såg detta! :´)
Polisen har hittat ett bränt lik med nästan ingen hjärna och en onormalt liten penis. Hör av dig, så jag vet att du är OK

// Carlsson.


Ny färg.

Då är man nyklippt och nyfärgad. Så nu är man inte blond längre, mörkbrun är det nu. Jag ska vara mörk, passar bättre i det. Så nu står jag vid spegeln och tittar på den snygga färgen. Nä kanske inte just så men när man går förbi spegeln så slänger man väl ett getöga! Frisyren måste jag fixa till imorgon för att varje gång man har varit till frissan såär det "piffat" och så mycket gör man inte när man fixar håret själv, iallfall inte jag. Så imorgon blir håret bra.

Nu har man tittat på "Desperate housewives" så nu får man vänta till våren med att se det. Vill se mera nu!

// Carlsson.

3.

Ge mig sommar NU!! Hatar vinter! Fy. Är kallt inne och ute.
Idag har mamma, pappa och jag varit till Bollnäs för att fira mammas kompis som fyller år imorgon. Grattis till henne. Hann springa in på lite affärer och fynda lite saker. Just för att vi var iväg så blev det kallt i vårat lilla hus. Ingen som var hemma och elda så nu får jag stå vid spisen för att försöka att bli lite varm igen. Sedan för jag lägga mig i soffan för att titta på Beck. Söndagsmys kan man säga!
Ska försöka att skriva ut lite bilder så jag hoppas att det ska fungera. Jag och datorer är ju ingen bra grej. :)

Bulgarien 2007. Då var det varmt. :)








// Carlsson.

Älska, glömma och förlåta.

"Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta."

Ska kanske tänka på det..

 

 


Blond hair green eye girl.

Idag kl. 07.00 var jag på gymmet och var där nästan en timme, så nu har man rört på sig. Åkte hem sedan och fixa till mig och la mig i soffan och titta på tv. Att träna på morgonen och sedan bara ta det lungt är det bästa som finns. Ja typ nästan. Svängde till lite mat och sedan levde jag mig in i en värld som jag inte alls kan med och det är teknikens. Men jag fixa det med efter att jag fatta att jag höll på med fel "meny" eller vad man ska säga vad det heter.
Imorgon ska jag försöka att komma till gymmet igen. Får se hur kallt det blir eftersom jag måste gå dit, har min bil i Långhed. Ja jag ska ju till Bollnäs också imorgon. Men det blir kl 10 så jag hinner nog med gymmet. Hoppas jag!
Funderar på att färga håret brunt igen! Behöver inte färga det så ofta då för nu när man har ljust så måste man ju färga och greja så man inte ser ut som en Polsk hora i hövve och det börja slita på håret känner jag. Inte bra. Så jag får se om det blir till jul eller efter jul jag färgar det.
Nej nu orkar jag inte sitta här mer. :)

// Carlsson.

2.

Har just nu gjort lite konst blev rätt så bra. Har lite att tänka på just nu. Ska skicka in en ansökan och då funderar jag på saker som jag ska skriva och att det låter bra. Sedan får vi se vad som händer!! Tänk om det blev ett JA och då skulle jag ju svimma men nu kommer det nog inte bli ett JA men OM det skulle bli ett JA då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta :´)


Yngve, fönstertittare.



Nu ska jag vara lite konstnär och författare.


// Carlsson


Stor, större, störst.

Idag har jag träffat Lisa, Pelle och Johan. Trevligt, trevligt.
Har gjort ett försök med julgodis igen och denna gång gick det mycket bra. Nöjd!

Här kommer bilder från idag.




// Carlsson.

RSS 2.0