Gott Nytt År!

Gott Nytt År!



// Carlsson.

Räkna med bråk.

Är mycket nöjd över denna dag! Hoppas det går som jag vill, men jag ska fixa det! :) Så nu blir det att dejta matteböckerna dag som natt. Tycker matte är riktigt tråkigt men jag intalar mig att det är kul... men det är det inte.

Längtar till systeryster! Får försöka träffas snart :)

Läre lägga mig så jag orkar bråka med AF imorgon igen.. Eller "räkna med bråk" haha så dåligt! XD Näe nu tror jag att jag är LITE trött!

Natti!

// Carlsson.


Ger aldrig upp!

Bara så Du vet kommer jag inte ge upp! :) Jag ger aldrig upp!

// Carlsson.


Lätt bästa julen.

Lätt bästa julen på länge! Bara mamma, pappa och jag. :) Allt igår var bara perfekt! Grannen kom upp en sväng och sedan kom Jack-pack och hälsa på. Följde med honom och träffa en liten del av familjen i Hässja. Trevligt :)
Så idag vet jag inte vad som händer har inget speciellt på schemat. Titta lite på julklapparna kanske, hann inte med det igår så det blir att se vad jag fick :P .

Tack Evelina för julklappen! Du vet då exakt vad jag vill ha :D

// Carlsson.

God Jul.


// Carlsson.

Go raw!

Snälla om ni är så trevliga att ni vill skicka hotbrev så gör det efter julen! Jag har sagt det förr och säger det igen att dom på AF har något stort fel.. Men skit samma om brevet blev bara lite arg, inte mitt fel att dom inte bryr sig att ta kontakt med mig när dom skulle göra det. :)
Fick en julklapp på posten idag från Luleå av söta kusin. Får se vad det kan vara, jag skulle vänta tills julafton. (Ni kommer att era julklappar efter jul så ni vet, trodde att jag skulle fixa de så ni fick dom i denna vecka men icke).
Gjorde Raw food godis igår och jag tycker dom blev jättegoda! Så imorgon får jag nog göra mera. Men visst eftersom det är nyttigt så smakar det ju inte sött så för vissa blev det kanske ingen hitt :P


Fick besök av Lowa och Jack idag :) Lowa fick testa att vara en liten
tomtenisse. :P

// Carlsson.


Ho,ho,ho.

Jag får så säga att jag har varit duktig idag. Sova jättedåligt i natt/morgonen så jag gick upp vid 6 och gjorde mig "vacker" medans jag lyssna/titta på Vakna. Sedan gjorde jag en nyttig frukost (inte illa), städa, laga mat, gjorde kladdkaka, snacka med syrran, fixa morötter och dipp sedan blev det tv kväll i min ensamhet ;) Nöjd med denna dag och nu är jag något trött. Hoppas jag kan sova bra i natt. För imorgon blir det att fara till Bollnäs för att handla julklappar, kul.. NOT. Nästa år måste jag fixa klapparna tidigare och detta sa jag förra året med men nu blev det inte alls nå tidigare.
Tänkte plocka fram julsakerna idag men jag titta ner i min låda och tänkte nästan ställa in lådan i städskrubben men den får stå kvar ett tag till i sovrummet.

Natti natti

// Carlsson.


Erika, what´s cooking?

Äntligen! Efter en timme och kanske mera hitta jag receptet på Marshmallowfudge. Jag försökte mig på detta förra julen typ 3 gånger men misslyckades alla 3 gånger. Det blev gott men det såg inte ut som på bilden. Såg mera ut som Bo´s skit. (Den som inte vet vem Bo är så var det min katt). Ja det såg ut som kattskit när de var klart. Men tänkte då att detta år skulle det bli bättre. Envis som man är! Och lite får man ju unna sig i jul, har börjat med Raw food så det blir massor med raw grejs. Gott! Så jag tänker göra raw food godis. Typ; Cashewbollar med lime och kokos, Lakritsbollar, Raw Pepparkakor. Får se hur det blir. :)

// Carlsson.


Jag undrar vad det kan vara..

Huuum, undra vad Naemi har för hemlisar?? Man kanske får bli "moster" snart?? *Hoppas*, men jag försöker räkna ut hennes menscykel och då blir jag lite osäker om det är så som jag hoppas.. Naemi förlåt mig men jag är nyfiken!!!! :D Eller kanske du har fått ett jobb? Eller är det körkortet?? Vad det än är så är det bra! Är du glad så är jag glad! Men jag funderar när du skrev att något "underbart <3 <3" hade hänt. Förlovning på G kanske?? Gifta er?? Nä du gumman, du har rört om i mitt huvud nu, så nu läre jag lägga mig. :P

Natti
// Carlsson.

Undra vad det kan vara.....

Risigt värre.

Har gjort fint i skafferiet , såg ut som ett bombnedslag men nu kan man hitta de man söker. Ska snart ta hand om kycklingen som jag ska ha imorgon.
Dagen börja annars med att jag åkte in till Edsbyn och klippte mig. Blev mycket hår som hon klippte bort, var ju rätt så mycket risigt. Men jag är nöjd, fast jag är ju som mest nöjd efter några dagar med den nya frillan. Vet inte varför men så brukar det vara :) .  Sedan blev det att handla på Willys, massa saker till Raw food! Gott! Annars har det inte hänt så mycket. Sitter och väntar på det där snöovädret som dom säger ska komma. Är väl på tiden att det ska komma lite mera snö tycker jag, fast jag tycker ju inte om det.. :P

// Carlsson.

Vi kom hem.

Igår blev det att åka massa bil. Jack och jag åkte till Sthlm för att lämna saker till Naemi. Nu vill jag inte åka bil nå mer på ett tag, haha. Var hos Naemi nästan en timme tror jag, sedan åkte vi hem igen. Fast vi åkte lite vilse men det gick ju det med. Vi kom hem iallfall! Så igår när man kom hem var man lite trött i huvudet men det kan beror på att vi lyssna typ på samma skiva i bilen i .. ja jag vet inte i hur många timmar. Gick och sjöng "Han har köpt en ny traktooooor" illa när man får den på höve. Haha. Gjorde fruktsallad till ett helt fotbollslag såg det ut som och sedan satt jag mig ner och titta på Desperate Housewives. Somna som en gris efter det och vakna precis 11.00 idag!

Ska försöka hitta på något nu.. Diska kanske? Ja så får det bli.

// Carlsson.

Snö.

Första snön för detta år kom igår;



// Carlsson.

RSS 2.0