Grått, grått och grått!

Uuuf vilket tråkigt väder idag med. Trött till tusen eftersom jag hade svårt att sova, illamående och svettades som en gris. Kallsvettig, typ som feber men det var det icke. Fryser på kvällarna och svettas på nätterna..hum. 
 
Blir nog att lägga sig i sängen och läsa tror jag. Låna en bok av syrran "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Den är lite små kul. :)
 
// Erika.

Vet inte vad jag vill.

Tråkigt väder idag. Det regnar och är grått, en dag för att vara inne och titta på film och äta massa onyttigt. Dock har jag inget onyttigt. Tanken slog mig att gå till Tempo, 6 min från mig och köpa nå gött men nja jag vet inte. Dels för att jag inte vet vad jag vill ha, sedan blev jag snål och sedan mensvärk (efter mensen?!). Vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska försöka mig ut på en promenad eller bara slappa. Svårt det där. 
 
Känns ju skönt att jag inte har värre saker att bekymra mig om! :)
// Erika

Nu tar jag helg!

Och nu tar jag helg! Men helgen är ju snart slut men så är det när man jobbar lördag och söndag :) .Ska inte göra något nu, ska bara slänga mig i soffan och njuta av att denna helg har gått bra och att den har varit kul. 
 
Ja då vet ni att jag har jobbat och jag har väl inget mer att säga.
// Erika

Födelsedag, jobb och hyresgästföreningen.

Ja då var det den 9:e april idag och jag är 23 år. Känns inte som det är min födelsedag idag och det vill jag tacka för att det inte känns s, hade väl deppat här annars. Börja med att gå upp tidigt för att idag så börja jag provjobba. Gick väl helt okej tycker jag. Sluta vid 14.00 och tog spårvagnen hem, hade tänkt att gå men med trötta fötter så orka jag bara inte gå i ca 25-30 min. Kom hem, värmde mat, åt maten, efter maten satt jag mig ner bekvämt i soffan, sträckte mig efter tårtbiten och kaffet och precis när jag tog första tuggan av tårtan ja då ringer det på dörren och jag öppnar. Där står en gubbe från hyresgästföreningen och ville så klart få mig som medlem. Efter mycket prat om allt och inget så frågar han om jag för bara 75:- i mån gå med i hans liga och jag tacka så klart nej. Jag citerar;
Jag: Näe jag vill inte gå med i det där just nu.
Gubbe: Då skriver jag NEJ på dig då..
Jag: Gör så..
Gubbe: En flicka bodde här och hoppa ut från balkongen och dog. Polisen försökte rädda henne med mun mot mun metoden men det gick inte..
Jag: eeeh jaha?
Gubben: En kille skulle gå från sin port och han blev knivhuggen. Meeeen det var ju knark med i bilden..
Jag: Oookej..
 
Skulle jag ha gått med i hyresgästföreningen iallafall? haha
 
// Erika 23 år.
 
 

Snart ett år äldre igen.

Ja då är jag snart ett år äldre igen. Imorgon så fyller jag 23 och inte nog med det så ska jag börja provjobba imorgon. Håller allt jag har för att dom ska bli nöjd med mig!
 
Idag åkte mamma och pappa hem till Alfta efter att dom kom till mig i fredags. Känns lite tomt men det går ju snart över. Känns dock lite jobbigt att fira födelsedag ensam så det är tur att jag ska provjobba imorgon! Jag har tårta som jag kan mumsa på när jag kommer hem. 
 
Nu ska jag ta och lägga mig och se på tv :) 
 
// Erika.

RSS 2.0