Idétorka.

Nu var det ett tag sedan jag skrev här och det är på grund av att jag har haft en jobbig idétorka som har varit med mig tills nu. Har kämpat mig genom december med snö, julklappar som ska handlas, Jul med Ernst, Leilas söta jul, göra julgodis, pynta, dra fram julgranen och ännu mera snö. Sedan äter för mycket av allt inte för att "det är ju jul en gång om året" utan att man sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur kallt det är och då tar man choklad från den där Aladdinasken som man får varje jul och tänker; måtte jag klara dom här dagarna som är kvar i december och måtte växthuseffekten ta riktig fart i år så vi kan få vår snabbt. Lite vår hade inte varit fel och sommar hade inte heller varit fel, jag struntar i om det skulle regna hela nästa sommar, jag är glad för det lilla att det är sommar.
 
Idag började jag titta på den sista säsongen av Desperate housewives och jag har läst ut boken "Dyngkåt och hur helig som helst", ska börja ikväll med att läsa "Avig Maria". Har även tittat på SJs sida och tågbiljetternas pris var inget för en arbetslös att hosta fram så jag ska se hur jag gör. Då känner jag att jag kan vara kvar här några dagar extra. (Är i Långhed).
 
Släng er i väggen Ernst och Leila! ;)
// Erika

Sunes jul.

Då har även jag handlat julklappar, är inte riktigt klar med klapparna men det får jag ta när jag kommer hem till mamma och pappa. Fy för julen! Men blir skönt att få komma hem över julen. :)
 
Hade tänkt mig att jag skulle ta och julstäda här idag men hade ingen lust så då får det bli imorgon :) Starta dagen med mycket kaffe och energidryck så är man på G sedan. Mohaha ;D
Aja ska se klart på Sunes jul, är på avsnitt 22. Jag tänker lite att det är lika bra att se klart alla avsnitt så har man det gjort innan jul ;)
 
 
// Erika.

Rubrik?

Då har jag tvättat, varit ner till stan och sedan handlat och nu sitter jag här. Känns väldig skönt att ha tvättat för idag var det lite väl mycket tvätt. Blir nog att gå ner till stan imorgon med och fixa lite saker, dock inte julklappar och sådant skit utan viktigare saker. Men jag kanske går in i någon affär och köper någon julklapp eller så gör jag det när jag kommer hem till Alfta. Jobbigt att ha mycket saker med sig på tåget. 
 
Har nu försök att bli lite mera pigg med kaffe men 2 koppar är kanske för lite? När man ställer in kaffekannan i micron så då är man väl borta och sedan spiller ut kaffet på tröjan. Bra gjort där! Får ta mig lite energidryck också.
 
Så här ser det ut hos oss i Norrköping, inte mycket snö alls :)
 
// Erika.

RSS 2.0