Söta kusiner.

Har laddat över bilder från min mobil till datorn. Så jag bjuder på en bild på mina söta kusiner Tilda och Evelina när dom väntar på Eric när han var i Bollnäs. :)



// Carlsson.


Blåbär.

Jag tror jag ser blått! Har varit i skogen och plockat blåbär. Något tråkigt att bara plocka men jag tänkte att jag måste ha ett mål med att plocka så först tänkte jag att det skulle få bli blåbärspaj men sedan kom jag att tänka på att man kan ju göra vin. Så jag ska leta någon flaska att ha detta i, sedan är det bara att vänta och se!
Var in till Bollnäs tidigare idag och gick på stan och var in till AF. Alltså jag prata med karln men tror ni att han lyssna på vad jag sa? Nix.. Det var som att snacka med en knäskål.. Men så är det.




// Carlsson.

Vad tyst det blev..

Tomt och tyst det blev när kusinerna åkte hem idag. Var kul att dom hälsa på! Jag har gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag var med kusinerna när Eric Saade var i Bollnäs. Jag som inte tycker om honom! Men kul var det, trodde att Evelina skulle bli galen när Eric kom ut och skulle sjunga men Tilda slog nog alla rekord på att bli tokig! Vi hann tyvärr inte se hela konserten för det blev dåligt väder men vi kan ju iallfall säga att vi har sett Eric. ;)
Idag gjorde jag min sista dag på praktiken, härligt! Så nu blir det väl bara att leta ny praktik. Men det får jag ta sedan.

// carlsson.

Farbror-Barbro.

Har målat i kiosken idag, målat så jag har färg i håret. Blev vita slingor när ju stutta i huvudet i taket. På måndag läre jag bli klar med det där, får nog gå upp i ottan så jag hinner med lite annat på dagen.
Var med mamma och pappa en snabbis till stan och där blev det en ny soffgrupp. Men det kommer om 4 veckor eller mer. Kul med något nytt för den soffan som dom har nu är ju några år. Undra om den kan vara 15-20 år? Så något nytt skadar ju inte! Denna gång blev det en svart soffa med svarta blommor. Snyggt.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, blir väl att se vad som finns på tv:n men senare blir det Nilecity! Farbror-Barbro, lööööv it! :) Äh ska väl röra på mig.

// Carlsson.

Mina tankar för ikväll.

Varför gå och oroa sig för saker som är så små men för mig så stora? "Problem" som för någon dag kan vara så stora men efter ett tag inser man att vissa saker kan man inte göra något åt. Problem som inte är problem som mera är jobbiga funderningar om ditt och datt. Det löser sig, det gör det alltid men ibland tar det längre tid än vad man hade tänkt sig eller vad man hade velat. Varför slösa dagar/ timmar åt saker som är helt totalt värdelöst. Gå vidare och stå inte och trampa. Vad det än är så finns det en lösning. Man kan hoppa på hästen igen och ta nya tag eller gå vidare, hitta något annat som är bättre. Vad gör det om man får ett nej? Jag menar jag blir inte mördad eller något liknande. Det är då man kan tänka att man har iallfall försökt och nu kan jag gå vidare. Bättre sent än aldrig att tänka lite annorlunda men jag är säker på att man får göra det mååånga gånger i livet. :)
Det var mina tankar för ikväll.

// Carlsson.

Jordgubbar.

Idag är det en Lady Gaga -lyssnar-dag. Edge of glory sprids i min tvåa och jag sitter och funderar när jag ska ta och äta jordgubbar med choklad. Det får nog bli efter att jag har fixat till mig. :)
Längtar lite smått till söndag så det händer lite saker och jag längtar till onsdag då min sista dag på praktiken är. Härligt!
Är så trött att jag skulle kunna somna är på stolen, men jag får ta det lite lungt och ha det trevligt ikväll. Eller trevligt var väl att överdriva. Ska bara vara hemma.
Nu blir det duschen.

// Carlsson.

Grattis!

Nu känns det som jag börjar på att bli bättre, skönt! Så imorgon är jag nog nästan helt frisk. Idag har det varit en perfekt dag för ideér, kom på massa ideér till lägenheten. Tänkte skriva ut bilder men då fanns det ingen färg kvar, något synd men jag får ta det sedan då. Hitta lite saker på Jotex som jag vill ha, skulle passa jättebra till vardagsrummet och hallen. Köket vet jag inte riktigt än hur jag ska göra men jag får ta ett rum i taget.
Ja annars har det bara regnat här. Hönsen mår fint. Pappa fyller år idag så grattis till honom! Får fira honom till veckan med tårta och presenter.



// Carlsson.

Medicin.

Ja då var det fredag igen och det känns toppen. Är inte nå bättre med förkylningen men det går. Har tagit medicin (jordgubbsvin) mycket gott. Jag är husvakt i helgen åt mamma och pappa som åkte till Östhammar idag så jag är hemma och vaktar hönsen. Så det är bara bra. Ska väl ta mig till tv:n och titta vad som finns där sedan så blir det att lägga sig i tid tror jag. Jag tror eller nästan vet att jag kommer att vara super hes imorgon eftersom jag har sjungit duett med Jennifer Lopez och massa andra. Får se hur min röst är imorgon. ;D




// Carlsson.

Huvudet fullt av snor.

Uscha vad tråkigt det är med förkylning när det är sommar. Riktigt jobbigt, men jag tycker att det var bra att jag blev förkyld nu än att jag skulle bli förkyld nästa vecka. Men som tröst sitter jag och funderar om jag skulle slänga ut lite pengar på två st säsonger av Desperate housewives. Det får bli så! Funderade på Beck med mitt hjärta klappar lite mera för D.H.

Får bli en bild på en liten räv som ligger och myser i gräset.
Pappa tog denna bild en morgon när han körde mamma till jobbet.


// Carlsson.


Dra ända in i Hälsingland.

Skulle kanske behöva lägga mig och sova nu men jag orkar inte. Har varit varmt idag och jag tror jag börjar att tappa intresset för att måla gavlarna på klubbhuset. Kan säga att det aldrig har varit något intresse till det.. Tråkigt att stå själv och måla, skulle ju vara kul om man hade någon att prata med. Men det får gå. Börja med att jag inte kom upp i tid och när jag väl kom iväg till Långhed så var det jättevarmt. Så ska man står och måla i den värmen, vissa kan väl det men inte jag. Plus att jag var hungrig blev ju inte lättare att försöka måla. Sedan tog färgen slut och jag tänkte att nu ska jag se hur detta ser ut. Jaa man inser när man står där att det blir att måla en gång till! Och där beslöt jag mig för att åka hem och äta och sedan sola. Får ta nya tag imorgon mär jag ska klippa gräs i 2-3 timmar! Ge mig styrka någon! Som sagt så skulle jag ha lagt mig nu så jag orkar upp imorgon innas det blir för varmt och så kan jag göra något roligt på dagen. Är något trött så jag ska väl lägga mig och hoppas på att gräsklipparen och jag kan jobba tillsammans...

// Carlsson.

Pensionär?

Börjar jag bli en pensionär? Jag lyssnar på "Sommar i P1" och lagt mig på sängen och bara tittar upp i taket. Ja inte nu då men annars. Känns rätt så bra så orka bry sig om jag råka bli en pensionär nu då!
Har målat vidare i Långhed så det blir väl mer av det imorgon. Sedan har mamma, pappa och jag varit till Josefin som fyller 3 år idag. Var väl bra där men min kropp och själ skriker laktosintolerans!
Men nu ska jag lyssna vidare på Clara Lidström!

// Carlsson.


Den som inte..

Den som inte ser dig saknar ögon. Den som inte hör dig saknar öron. Den som inte älskar dig saknar hjärta. Och den som inte vill ha dig som vän får helt enkelt skylla sig själv.

Valbo.

Igår åkte vi till farfar i Ljusdal och hälsade på. Trevligt att träffa gubben, det händer ju inte så ofta. Men vi var och titta i de få affärerna som finns där men vi hittade lite saker iallfall. På kvällen var mamma och jag ute och gick "Lilla Långhed-runt". Lite jobbigt med alla mygg som skulle vara på oss.
Så idag då så hade jag tänkt att greja lite i lägenheten men mamma ringde på morgonen och undra om jag ville med till Valbo och det ville jag ju. Sist jag var där var för 2 år sedan, köpte min studentklänning då! Så det blev lite shopping fast inte till mamma och mig. Jo en sak var men allt annat blev leksaker till Josefin som fyller 3 år på tisdag. Hoppas hon blir glader. Ja så nu är jag hemma och ska väl lägga mig för att orka måla imorgon..

// Carlsson.

RSS 2.0