Mitt liv som nunna?

Måste folk ha mötesplats utanför mitt fönster? Tydligen.. Låter som två killar och en tjej. En tjej som tydligen inte kan prata normalt utan skriker bara. Ja dom där andra två gapar mycket dom med så.. Om dom inte har något bättre för sig så kan dom komma in till mig så får dom diska och städa. Kan behövas nu! Tyvärr så hann jag betala räkningarna annars kunde dom ta det med.
Ja som jag sa, det behövs städas nu. Får försöka ta det imorgon så jag slipper göra det i helgen. Tycker att det ser ut som ett slagfält.
Har funderat nu i några dagar och jag känner att nu är det dags, jag ska ta steget, jag ska bli nunna! Ska sitta själv i källaren i klostret och dricka nattvardsvin och äta präst ost, kanske att jag bjuder in dom andra nunnorna, sedan när man har blivit varm i kläderna tar vi och bjuder in munkarna på heligt bad. Ja just det inga munkar här inte! Det är ju de som är meningen med kloster att inte se eller höra de motsatta könet..(enligt mig), tror inte att jag kan bli nunna iallfall.. ;D Okej jag lämnar min karriär som nunna men ibland så börjar man fundera om man inte skulle bli det iallfall.

Oj klockan snart tio, måste duscha nu! Hoppas dom dära nötterna som har möte utanför mitt fönster har gått när jag är klar och ska sova! Haha jag känner mig lite gnällig nu men det är så jag är. Bara massa gnäll här. Näe så illa är det inte men duschen väntar nu!

// Carlsson.

Påsk i Långhed.

Så skönt att vara ledig idag! Det gillar mina fötter och jag. Denna dag har varit okej, mycket sol och värme och det tycker jag om. Men först så vinka jag och kusin av mamma och pappa som åkte till Söderköping sedan gjorde vi frukost och sedan åkte vi ner till Alfta för att tanka bilen som sedan tog oss på utflykt. Blev en sväng till Ockelbo. Åkte över skogen för vi ville inte åka över Bollnäs för min bil låter ju som ja jag vet inte vad eftersom avgassystemet är av. Så det blev: skog, skog, asfalt, grus, skog, skog. Men sedan när vi kom in till Ockelbo så tog vi oss en kebab och titta på Pippi som var på tv. Sedan åkte vi en sväng och sedan hem. Väl hemma ser vi att två tuppar och en höna är utanför sin hönsgård så det var bara att få in dom, tog en stund med det gick ju bra. Så man kan säga att det var flykten från hönsgården. Blev att sola och fixa lite på gården och nyss ringde min finaste farfar och önska glad påsk. Min farfar och jag är värsta kompisar. Han sa det själv och jag håller med! :) Men hur mamma och pappa har det, det vet jag inte för dom svarar inte när man ringer. Om man har en tel varför svarar man då inte? När man väl behöver dom så finns dom inte där. Fattar inte det. Men, men deras problem senare..

Ska nu åka och köpa gott gott. Godis och lite annat för ikväll blir det film ( om jag orkar vara uppe).
//Carlsson.


Stupid girls.

Äntligen helg! Helg behövde mina fötter. Idag har det varit en bra dag på praktiken, dagen har gått rätt så fort. Kändes lite jobbigt på morgonen eftersom jag har knappt sovit. Finns då folk till allt och jag tar tillbaka det jag skrev om att jag inte fattar mig på killar, jag står för det men jag behöver inte gå in mer på detta. Kan säga att jag knappt hörde det jag hörde igår och det slog alla galenskaper jag har hört tror jag! Finner inga ord... eller jo det gör jag... kanske dax att bli vuxen för vissa ?!

Nu börjar jag på att fundera om jag har fått en ny granne.. det kommer musik där det inte har kommit musik för. Tror inte att gubbarna lyssnar på dunka dunka musik. Eller så har dom kommit in i en kris. Kan man aldrig veta eftersom det händer så mycket konstiga saker.

Funderar om jag ska ta ett bad eller duscha (hann inte göra det igår). Svår fråga.. I min fantasi har jag tänk så här: efter att jag har skrivit klart detta ska jag ta ett bad/duscha, fixa till mig, beställa mat, se på Desperate Housewives och sedan får vi se vad som händer. Kanske lägga sig i skaplig tid? Skulle inte tro det men man vet ju aldrig! Äh ska ta hand om mina fötter, min PMS och mig själv nu!

// Carlsson.

Boys, boys, boys...

Vad har killar för problem? Den frågan får man nog aldrig svar på eller så vet man det? Jag har 2 st killar utan för mitt fönster som spelar fotboll dessa pojkar kan vara mellan 16-19 år. Dom är 2 st men låter som 14 st! Tror inte att det går så bra för dom med fotbollen för det låter bara: NEEEEEEEEEJ. Och en av dom har skrattat oavbrutet i en kvart! I EN KVART! Sedan inte nog med det så måste det vara någon av dom som plockar fram ett munspel och börjar spela, men hallå?! Gå hem till mamma nu! Orkar inte ha er här.

Har varit jättebra på praktiken idag, är mycket nöjd över denna vecka men det ska bli skönt att ta helg imorgon. Mina fötter orkar inte med att gå flera timmar utan att få vila lite. Kan säga att mina fötter gör något ont! Smärta. Sedan har jag fått några riktigt goa blåsor också! Trevligt. Not. Någon som har något tips om hur man tar hand om 2 onda små fötter? Får försöka hitta på något så att det kanske kan kännas lite bättre, typ ge dom lite massage men det tror jag inte hjälper. Men något som hjälper när man typ är förkyld och snorig så är det Zonterapi. Trycker på olika punkter under fötterna! Jag tycker att det funkar bra om man är förkyld eller har mensvärk.




Ska försöka att ta mig en dusch och sedan lägga mig till ro och vakna pigg och glad imorgon och nu hoppas jag att min praktik är mellan måndag-fredag annars grinar jag illa.
// Carlsson.

"Skyll inte på praktikanten" .

Första dagen på min praktik är klar och ja nu vet jag vad jag vill jobba med. Jag är på Interflora här hemma, är i växthuset och fixar och grejar. Fick beröm av handläggaren och då kan man känna sig stolt tycker jag. :)
Har gått hela dagen så det känns i ben och fötter men det gör ju inget, kan inte klaga denna gång.

Lägga mig nu så man kommer upp imorgon utan att stressa.

// Carlsson.

Efter födelsedagen.

Jag är mycket nöjd över min födelsedag och jag hade jättekul! Tack ni som kom. Och Tack tjejer för en jättejättejättekul kväll! Har nog skrattat för ett helt år nu. Synd att vi inte träffas så ofta men det läre vi ju ordna upp :)

Jag bjuder på lite bilder från kvällen, tror att Frida fick bättre bilder men detta är mina iallfall! :)














// Carlsson.

Kamratsång.

Heja Kamrater för IFK
Hedra dess färger, vita och blå
Stjärnan ska lysa högst överallt
Ty det har våran kapten befallt!

A piece of cake.

Då var denna dag snart över! För mig så. Har varit fart hela dagen. Varit inne i Edsbyn idag igen och snurrat sedan gjort Prinsesstårta och massa annat. Så jag är både nöjd och mycket trött.
Imorgon på förmiddagen kommer mamma, pappa och Patrik och sedan kommer det kompisar. Ska bli roligt! På kvällen blir det mys med tjejerna med vin och sangria och sådant. Tänkte fixa fram lite spel och sådan, kommer säker att bara bli massa tok men det är ju så det ska vara! Förra året blev det bara massa tok tex när jag skulle föreställa "en våt padda". Jaha liksom ?! Kan säga att det kom från Marika, vem annars?! Haha.
Men vi får ju inte missa att imorgon spelar Norrköping mot Gävle! Så nu håller vi allt vad vi har på Peking!

Men nu blir det att sova så jag orkar svara på alla grattis-sms! ;)


// Carlsson.

En hemvävd stillsam tös.

Idag har jag bara varit hemma i Långhed med kusin Patrik som kom till mamma och pappa igår. Alltid kul när han kommer och hälsar på. Själv var jag in till Knåda City för att köpa något till pappas motorsåg och då visste inte jag att min bil behöver fixas men det fick jag reda på när jag kom hem och det var mindre roigt att veta. Felet är avgas-grejs. Så nu ligger det delar av avgas-grejset på trappan hemma. Så nu behöver jag grejer till det och sedan batteri. Jaha så var det inget mer med det tills problem nr 2 kom! Skulle ta pappas bil in till Edsbyn, att öppna dörren utifrån går bra men sedan när man sitter i bilen och ska öppna så går det inte! Och detta är på förarsidan. Så när man ska ut får man veva ner rutan och leta efter handtaget utanför eller så får den som åker med gå ut och öppna. Så man kan inte lita på bilar.
Men Patrik och jag kom iallafall in till Edsbyn och där blev det tok som vanligt när man är med honom. Vi åkte runt hela Edsbyn in på alla dess olika gator där man aldrig har varit och mer troligt aldrig mer kommer att åka igen. Kul var det.
Nu blir det att lägga sig snart för imorgon MÅSTE jag upp tidigt för att hinna fixa det sista i lägenheten. Ska planera lite tills lördag. Fundera först på om flickorna och jag skulle ut men jag tror att det får bli en tjejkväll hemma, äta och dricka gott och snacka massa skit! Det får bli så! Ska också försöka göra klart läxan som jag har till den 17/4 men eftersom jag ska börja min praktik på måndag så hinner jag nog inte med att göra någon läxa. Ska bara läsa en bok och skriva om den så det går nog fort. Hoppas jag!

Nej nu blir det att krama kudden.

// Carlsson.

Allsvenskan.

Idag har jag varit till farfar, trevligt som vanligt :) Fick födelsedagspresent av honom och fika. Gjorde "stan" också typ Dollar, inte mycket öppet på en söndag i Ljusdal.
Nu när jag är hemma i lägenheten så ska jag bara slöa för imorgon ska jag stor städa hade jag tänkt och åka till Edsbyn och fixa lite. Längtar inte till att stor städa men det blir ju fint och det vill jag ju ha när man ska ha besök i helgen. Den som har missat att jag fyller år i helgen så säger jag det nu : Jag fyller år i helgen. Därför städa, därför göra fint. Så då vet ni det. Ja, det är bara att komma förbi och dumpa av presenterna till mig! ;)

Nu har Allsvenskan börjat! Jaaaa! Då hejar vi på Ifk Norrköping!
Norrköping - Gais 2-0.


// Carlsson.


RSS 2.0