Fear no more.

Idag unna jag mig att köpa lite nya kläder, tycker att jag har gjort en bra vecka med massa plugg så lite kan jag väl få unna mig. Nya krafter innans jag har prov i matte så blir väl att titta lite på matten ikväll och försöka göra matte imorgon. Blir en tuff vecka känner jag..!

Nu blir det att fixa lite gott att äta och titta på .... Desperate housewives! :D

// Carlsson.

Ge mig!


Ge mig! <3
Skulle sitta fint nu! :)

// Carlsson.

Undra kan man ju. :)

Ja det kan man ju undra :)

http://www.youtube.com/watch?v=9L5eGbtcRy8

// Carlsson.

Flickor?



Ses snart flickor? :)

// Carlsson.

Går mot nya mål.

Snart blir det att avsluta ett kapitel och börja på ett nytt. Kommer bli så otroligt bra! Erika går mot nya mål. :)



// Carlsson.

Gaaah!!!

Nästa vecka blir det att börja läsa in matte B och engelska B. Skulle läsa natur B men den får vänta ett tag. Så får vi se vad som händer till hösten. Men om allt går som det ska så bor jag inte kvar här i Alfta iallfall! Titta lite på lägenheter igår för skojs skull men som sagt vi får se vad som händer. :) Kommer bli jättebra tror jag!

Sitter nu och försöker få bort viruset på MSN så hoppas nu att det funkar. "MSN Virus Remover" ja det låter ju bra! Okej fick nyss svar och det fanns inget virus..! GAAAAH!!!!! FINNS DET INGEN SNÄLL MÄNNISKA SOM KAN HJÄLPA MIG?! För nu ger jag upp med det här, kan inget om virus och datorer! Gaaaah..!
Nej, nu går jag och tröstäter ett äpple innans jag ska åka till Edsbyn och ta tag i nästa problem! Ge mig styrka!

// Carlsson.

Hack, hack.

Matte, matte, matte och åter matte. Jag lever just nu för att räkna matte känns det som. Men bra blir det. Så då får vi se vad som sägs på måndag hos studievägledaren vad som kommer att hända till vår/sommar/höst. Kul! :)

Imorgon får det bli matte på morgonen sedan blir det att ta bort julsakerna (alltså adventsljusstaken) och göra lägenheten normal igen. Sedan gosa ner sig i soffan med matteboken.

Har man inget annat att göra en lördagskväll så kan man ju hacka sig in på andras msn, som någon idiot har gjort för mig! Så det är inte mig som ni ser naken utan någon annan. Har inte gått så långt själv än med att lägga ut sådana bilder. ;) Fixar det där imorgon med msn. Är lite seg i bollen efter idag sådet blir att krama kudden snart.

// Carlsson.

Vem är brevbäraren??

Alltså hallå!!! Är det någon som vet vem killen är som kör posten via Långhed??? Sjukt snygg kille! Får försöka pricka in tiden imorgon vid brevlådan och se om det är han som kör då! ;) Haha.

Om det är någon som vet vem han är så tell me!

// Carlsson.

Bra tänder.

Allt var bara bra med mina tänder, vita och fina! Härligt! Tydligen hade mina visdomständer kommit upp och det har jag inte känt, så jag hade tur. :)
Så nu blir det att sätta sig ner och plugga matte.. Hela dagen imorgon får gå till att plugga matte. Men så är det :) Ska man bli duktig måste man nöta och nöta!

// Carlsson.

Mörkt + snö = inte okej.

Tror nästan att min tandhygienist Ylva läste mina tankar idag.. Idag på förmiddagen fundera jag en sväng på när jag skulle bli kallad till tandhygienisten och sedan var det inte mera med det men på eftermiddagen ringer Ylva och säger att jag kan komma imorgon för hon fick ett återbud.. Jaha kul.. Inte! Men då får jag iallfall det gjort. Behöver ju inte vänta tills februari, tror att det var då jag skulle dit.
Annars har dagen varit en mörk och blötsnödag. Orkar just inte göra så mycket.



// Carlsson.

RSS 2.0