1.







Vinter..


Jobb.

Idag har jag varit ledig från AF eftersom jag jobba i går. Men jag fick reda på att jag bara skulle få jobba extra så det var inte roligt att höra. Då kan det ju bli att jag kanske inte får jobba alls. Men idag fick jag brev från Posten att jag hade fått jobb där under december. Så nu får jag tänka om. Men jag kommer få mycket mer pengar om jag jobbar på Posten. Men då kommer jag inte hem till Långhed på julafton så jag får sitta ensam i Nässjö i jul. Inte nå roligt eftersom jag hade tänkt vara hemma och fira den med mamma och pappa och lite andra människor. Det blev ju att jobba natt också... hjälp, jag som brukar sova då som normala människor. Ja vad ska jag göra, vill inte vara i Nässjö men det kanske får bli så iallfall. Jobba, jobba och jobba och sova. Ja det får nog bli så.
Låt detta gå bra! Det är andra saker som jag oroar mig för. Så igen, låt det gå bra.

Igår kom mina saker från cdon. Aj löööööv it. Så nu ska jag gå och spela lite. :)

// Carlsson.

En söndag.

Har nu tittat klart på Beck, det är ju ett måste på söndagar.
Snart blir det att lägga sig, tänkte att imorgon ska jag städa och fixa innans jag åker till Alfta Quren för att "träna" lite inför julborden. Ska bli roligt. Hade tänkt att ta en sväng på gymmet på morgonen men det får jag ta en annan dag tyvärr. Skulle behöva göra det. Imorgon kommer mitt paket från cdon. Jag hoppas att det kommer imorgon iallfall. Hade sorterats i fredags såg jag.

Tack Frida för smset idag. Hoppas att allt blev bra för dig med. :) Och tack att jag har dig.



Godnatt med er!


// Carlsson

Holy Hammerhead! This is great fish sauce!

Då var jag äntligen klar med stadsbudgeten! Så tråkigt. Var tvungen att åka till Långhed för att göra den eftersom jag inte fick fram de olika sidorna på min dator.
Så då är man i Långhed. Kallt och eländigt är det. Uscha för vinter!
Klicka hem lite grejer från cdon.com idag så nu väntar man på att få paket. Hoppas det går fort att få det, orkar inte vänta.







-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hitta dessa bilder. Minnen i repris ;)

Marika


Vem är Marika i detta kort?


Carlssons husdjur


Smoothie.

Bilder från igår när Jossan hälsa på i lägenheten hos mig.







Idag har det varit som alla andra dagar, det har inte hänt så mycket. Tittat lite på filmerna som jag fick igår av storebror så jag har nyss tittat klart på " Sex and the city" får ta tvåan sedan. Gjorde en smoothie som blev mycket bra. Så jag tog min shaker som jag aldrig har testat och den var ju ok. Ja jag kan ju inte klaga på mina fina "handskakningar" dom funkar nu med fast det var ett tag sedan ;O Hoppsan!
Nu blir det att ta hand om mig och min rygg. Blir att svälja en alvedon och då är allt okej igen.

// Carlsson

Tårta.

Farsdag i år igen. Mamma väckte mig tidigt för att gratta farsgubben. Snava mig ner för trappan och gick in till pappa och slängde till honom några paket. Som ni kanske förstår så somna och vakna jag på mitt lite mindre bättre humör.
Men nu sitter vi och planerar att åka hem till mig och fira pappa med bror + familj. Storebror har fixat lite filmer till mig så då kan jag sitta och titta på det ikväll.

Igår fixa jag en tårta tills idag och här kommer en bild på den.



// Carlsson..


Funderingar.

Skulle ha kunnat sova hela dagen idag och jag önskar att jag hade kunnat det med. Har haft världens huvudvärk idag som nu börjar på att bli bättre.
Fick kliva upp 7 för att jag skulle till Bollnäs på det där roliga AF grejset.. Inte nå roligt. Satt där i nästan två timmar och sväva bort i min egna lilla värld. Börja på att fundera över saker som man typ aldrig tänker på bara sådär. Typ "spolade jag efter att jag var på toan innans jag åkte?,  Tänk att ett år har gått fort!, Vad ska jag ha för kläder på mig imorgon?, Oj jag måste till tandläkaren för att få tid, eller näe jag orkar inte., Ska jag ta dom svart strumporna eller dom vita imorgon?" Ja typ så satt jag och tänkte tills jag fick sms av Frida. :) Små log åt hennes sms.. Hehe. Kan man kalla vek! Nädå Frida jag är nog lika som dig men 7 gånger?! ;D
Åkte hem till min lilla lägenhet och plocka fram lite kläder inför helgen, ja man kanske ska ut med Frida. Hoppas!! Så nu är jag i Långhed och har det bra. Imorgon ska jag iväg på en träff inför julbordet på Alfta Quren. Dom ringde idag och sa att jag kunde vara med på den. Så nu hoppas jag att det blir jobb där då. Skulle va fint det.
Nu blir det att ta sig en liten dusch och fixa till sig lite.

// Carlsson


Minnena finns kvar.

Ett år sedan idag. Tänker på dig varje dag. Är så glad att vi blev vänner den sista gången vi pratade med varandra. Saknar dig så mycket.  Du finns alltid i våra hjärtan. <3<3

Minnena finns kvar.  <3


Nja.








Göte Svenssons 70-årskalas.

Jag har blivit en pensionär. Sitter hemma på en lördag och bara gör typ inget. Jo jag tvätta igår men hur roligt är de då på en lördag? Det blev att titta på tv. Prata med Lovisa gjorde jag ju och det var ju roligt. SAKNAR DIG!! Kom hem människa!! :) Blev lite snack med Frida , min "göra-slut-kompis-med-mig" .  ;) Fick denna : http://www.youtube.com/watch?v=aRoHYCpa2mQ       Göte Svenssons 70-årskalas. ^^

Ja så nu är det söndag och jag ska bara ta det lugnt, va med kompisar och så. Skoj, skoj :)

Men orka med detta.

// Carlsson


Det är inte lätt att va ödmjuk.




* Det är inte lätt att vara ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel.. Jag blir vackrare för varje dag.
Och alla som ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till man!
Det är inte lätt att vara ödmjuk.. Men jag försöker så mkt jag kan.

Min tjej har stuckit ifrån mig, hon klarar väl inte att slåss med alla som springer
och skriker och bultar på dörren förstås. Men säg mig, vad ska jag med tjej till?
Jag har ju mig själv och mår bra. Och ska vi vara ärliga, tjejer?
Det är bara min kropp ni vill ha!

 Det är inte lätt att vara ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel.. Jag blir vackrare för varje dag.
Och alla som ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till man!
Det är inte lätt att vara ödmjuk.. Men jag försöker så mkt jag kan.

Jag verkar ibland lite ensam, men en cowboy är stark som en stut
För om jag skaffar mig vänner så blir jag en i mängden och då är det slut!
En del grabbar har pengar i pungen, men jag behöver inga kronor i min.
Jag tror det har nånting att göra med hur som jag fyller ut skinntajta jeans!

Det är inte lätt att vara ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel.. Jag blir vackrare för varje dag.
Och alla som ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till man!
Det är inte lätt att vara ödmjuk.. Men jag försöker så mkt jag kan
.*

:)

RSS 2.0