Vilodag.

Idag blir det ingen promenad, orkar bara inte så det får bli min vilodag. Sov dåligt inatt, hatar att göra det. Vaknar och kan inte somna igen. Illa. 
 
Jo jag tog mig en promenad till affären på 6min för att handla lite citron, lime, aprikoser och cashewnötter. Av detta blev det Raw food bollar som jag ska bjuda syrran på ikväll. Får se om hon gillar dom, vet iallafall att jag gör det. :)
 
Näe man ska kankse diska lite nu och börja på med maten. Blir lax och vad jag ska ha till det vet jag inte riktigt än får kanske bli så fantasifullt som potatismos. Ja det blir nog så!
 
// Erika.

Nöjd.

Efter att få ha sovit bort min irritation från igår så vakna jag pigg och glad. Ny dag nya tag och jag mår superbra i både kropp och själ. Precis en vecka sedan jag började använda ShapeUp (kaloriräknare) och jag känner att jag har  tappat lite i vikt och det är väl kanske inte så konstigt nu när jag vet hur mycket jag ska stoppa i mig och mina promenader har nog varit till hjälp + lite annan lätt träning. Kul när man känner att det gör resultat! Så nu är det bara att köra vidare. Blir lite roligare när man har ett mål att nå, eller två mål. Första målet är att få den vikt jag vill ha (enligt ShapeUp och mig själv så är jag där om 10 veckor), andra målet är att vara någorlunda i form till vårruset. Har väl aldrig varit sugen på att vara med i vårruset eller liknande men nu kändes det som att jag var redo och det kan ju faktiskt vara kul. 
 
Men någon som har bra tips på träning av mage, lår och rumpa? 
 
// Erika.

Vad är det som är svårt att förstå??

Alltså jag blir så less på folk som inte kan fatta ett nej är ett NEJ! Vad är det som är så svårt att förstå?? Hur mer tydlig ska jag behöva vara med folk? Ska jag rita och skaffa tolk? Ååh jag blir bara så arg! 
Det är som om det skulle gå någon sjukdom där folk börjar bli dummare och dummare! 
 
// Erika.
 

Heja Byn!

Man kan ju inte låta bli att titta på bandy när Edsbyn spelar! Hoppas dom vinner nu när jag äntligen ser på bandy.
 
Annars har jag varit duktig idag, har varit ute och gått i 2 timmar och 12 min! Inte illa. Så jag ska bara ta det lilla lugna nu. 
 
Näe nu ska jag se vidare på bandy! Hörs hej.
 
// Erika

Vill ha!

Vill ha!
 
 
 
Snygga. 
Snodde bilderna från google som vanligt ;)
 
// Erika.

Flyger fritt.

 
 
// Erika.

Jag gnäller, klagar och tycker synd om mig själv! :)

Ja, jag tycker synd om mig själv och nu tänker jag gnälla ännu mer om min förkylning. Igår trodde jag på allvar att det skulle gå mot ljusare tider för min del men ack så fel jag hade! Kvällen kom och lika så febern. Jaha det var ju kul och uppiggande. Det var bara att ta sig lite tabletter och hoppas på det bästa, hade bestämt mig för att gå till projektet som jag är med i idag men vaknade och kände att det inte skulle vara ngon bra idé att gå dit. Så jag är hemma idag och snorar för fullt. Men imorgon är jag på G igen! Lovar det.
Är ju bara så tråkigt att var sjuk IGEN! Först oktober sedan december och nu februari. Har tydligen fått ett dåligt immunförsvar..!
 
Så nu har jag fått klaga lite idag igen och jag ska ta mig lite nässpray och sinova, de är grejer det..
// Erika.
 

Snälla prata inte med mig idag..

Vaknade med världens halsont och att försöka prata är absolut ingen idé! Så här sitter jag och ser på Pretty little liars och dricker te och medans jag gör det ska jag få inspiration till att göra de två sista Alla hjärtans dag korten. Ja när man inte har så mycket att göra en sådan här dag så får man ta till alla helgdagar som man kan pyssla till, som nu, Alla hjärtans dag och sedan påsk, julkorten behöver jag kanske inte göra nu.. 
Har även börjat att fundera på vad jag ska baka till min födelsedag, ska tillägga att det är i April. Blir nog bra det här ska ni se...
 
Igår var jag och syrran på bio och titta på Mammas pojkar. Var väl okej, var varken bra eller dålig. För min del tyckte jag att det var för lite Mia i den. Älskar ju Mia Skäringer! 
 
Näe ni, nu ska jag googla vidare och se om inspirationen vill komma fram..
 
Hej å hö.
 
// Erika

RSS 2.0