Fredags mys inget för mig.

Jag kan inte med det här om "fredags myyyyyys". Jag har försökt men det var rätt så tråkigt. Köpte chips och grejer men nix det här är inget för mig. Försökte med lite vin men inte det heller hjälpte. Uscha mig. Dissar detta med mys. Jag kan ju inte sitta still heller så orka liksom. (Se nu skrivar jag liksom och inte lixom). ;)

Idag var jag med mamma till hälsocentralen där det blev en liten operation. Det gick bra för både mamma och mig. Mamma var lite nervös och det skulle jag också vara om jag var henne. Men tänk, jag svimma inte. Jag tycker inte att blod är så roligt att se på och när jag ser blod så domnar mina fötter bort men inte denna gång. Var väl bra det. ;)
Så nu sitter man här och väntar på att min kusin Patrik ska komma och vara här i helgen. Blir roligt det.

Ja igår var vi till Daniel som blev 13 år. Fira honom lite och bara hade det trevligt. Så idag skulle hans kompisar komma och fira honom, blir full fart då kan jag tro.

Födelsedags fika hos Daniel.




// Carlsson


Trimmad tvättmaskin.

Idag var man uppe med tuppen, har tvättat på morgonen. Har aldrig varit med om en sådan snabb tvättmaskin. Tog bara 30 min! Det är kanske jag som ligger lite efter i den tekniska världen men annars brukar det ta flera timmar innans tvätten är klar. Har varit ute på en liten promenix i Alfta. I "centrum".

Tog lite bilder. Blev en aning suddiga men jag får väl dra till med att jag hade "socker förlust". Darrig på handen. :)




Testade mina pälsmössor. Kanske, kanske inte... :P






God help the girl.

Fattar inte att man kan få så mycket reklam. Bara på några månader har jag fyllt en hel Ikea kasse med reklam. Kom reklam idag också och inte nog med det fick jag brev och det är ju inte ofta jag får det! 2 st, inte illa det. Öppna det första som var ifrån Försäkringskassan läste dock inte klart brevet såg bara att jag inte skulle få pengar för några dagar som inte blev med på en lapp. Brev nr 2 var från Posten, var om julvikare. Så då är det bara att skriva lite på blanketten och skicka iväg den.
Åkte sedan till Långhed för att ta volvon och åka till Edsbyn för att hämta mamma på jobbet och sedan träna. Min rygg är mycket bättre idag så det var ju bra. Nu är man trött och go´ i kroppen. :) Om jag orkar imorgon ska jag gå upp lite tidigare för att ta mig en lite promenix innans jag ska iväg till Bollnäs. Ska titta om gardinerna har kommit som jag vill ha. Var och titta 2 gånger förra veckan om dom hade kommit i affären eftersom gardinerna fanns med i reklamen. Men icke. Inte fanns dom där när jag skulle ha dom. Hoppas att dom finns där imorgon annars får jag väl ragga vidare på andra gardiner..

Ska slänga mig i soffan och läsa "Ego Girl" innans  "Hollywoodfruar" börjar. Äntligen något bra på tv! :D


Maria Montazami, denna underbara människa! :)


// Carlsson


Farfar. <3

Idag har vi varit hos farfar. Min underbara farfar han är bara bäst! Härlig gubbe det där. Vi har varit och tittat i affärer, hitta just inget. Mamma och pappa titta på ny soffa men det blev ingen soffa idag. Får titta vidare på det. Om mamma tyckte om en soffa så tyckte inte pappa om den och om pappa tyckte om den så gjorde inte mamma det. Eller om jag tyckte om en soffa så var den för dyr. Så kan det ju också vara. När vi kom hem till farfar igen så fick jag lite saker som var ifrån farmor och det var snygga vantar och mössor. Roligt att hitta sådant. Då har jag lite mer saker från farmor. Saknar henne mycket. <3
Sedan åkte jag hem till mig och fick besök av Jack, Sofia och Lowa. Men sötisen sov hela tiden så det blev inget mys. Men det får vi ta sedan Lowa! Ja nu tittar man på "Ensam mamma söker" eller tittar och tittar, jag lyssnar lite då och då :) Väntar på att Beck ska visas. Oroar mig lite för min rygg. Har jätteont och jag vet inte varför! Måste bli bättre tills imorgon då vi ska träna. Om det känns så här imorgon då vet jag inte om det kommer att gå så bra med att träna.

Nu ska jag ta mig lite fil och titta vidare på tv.

// Carlsson 

Dra ända in i Hälsingland.

Uuuh vilken dag. Denna dag har inte varit någon rolig dag, inget vill sig för mig. Något jobbigt men jag kan inte göra mer än vad jag har gjort. Var till Skoaffär´n i Edsbyn för att prata lite praktik som jag skulle få nu i november men tydligen blir det i mitten av november som jag ska få börja och sluta sista dagen i november. Men jag menar vad är det för mening med typ 2 veckors praktik? Måste hitta något annat. Skit.
Lite depp just nu och då är det bra att städa så det har jag gjort och fint blev det! Har möblerat om lite så nu är det bra. :)
Snö har vi ju också! FY! Inte för att det är så mycket snö men snö är ju snö. Inte bra alls. Pappa fixa mina vinterdäck på min bil som nu är frisk igen. Fattar mig inte på bilar men det var ju bra att det inte var något större fel på den.

Nu ska jag äta lite sedan blir det mys!

// Carlsson

Hemma.

Nu var man hemma i Alfta igen. Gick mycket bra att köra idag, typ inga bilar ute. Det är bra de! Nu är man lite lagom trött eftersom jag hade svårt att sova inatt och var väl lite nervös för att åka fel där vi Örebro men de gick ju bra så. Stolt. ;)

Så nu sitter jag i Långhed och tittar på tv och bara slöar. Tänkte ta mig en dusch och sedan lägga mig i soffan och läsa. :)

// Carlsson

Du, tack för att du skrapa bilrutorna. :)


Hockey.

Det var bättre förr, ta tex barnprogram! Men vad är det för skit som visas för barnen ( och några vuxna med)?? Det var mycket bättre när jag var liten. Den här björnen med sin anorexia kompisen som är en kyckling, Kossan Doris, Mumin och sedan kommer jag inte på några mer. Men det var bättre förr. Tänker just på tiden från förr eftersom Hasse och jag tittar på nå på Disney. "Mesost" haha. Knäppt.

Ikväll blir det hockey. Eller "hockey" det vet man ju hur det kommer bli med det! ;)
Imorgon blir det att åka hem till Alfta igen. Är lite orolig när jag ska till Örebro eftersom jag mitt snille åkte ju fel förra gången och det var inte roligt så jag hoppas att allt kommer gå bra imorgon.

Nu ska ladda till hockeyn med lite godis..... Hockey är väl djävulens påfund!

//Carlsson


Öga för öga.

"Bonde söker fru".. haha uscha! Slängde just ett öga på det och blir lite små nervös på vissa människor.

Idag har vi varit till Eksjö och tittat lite och sedan åkte hem igen. Hitta just inget. Imorgon ska vi till Jönköping och slöa så då kanske man kan hitta något roligt.
Har dissat Bonde söker fru så jag håller mig till Beck. Hitta lite gott gott så jag göttar mig med Bacon snacks och Cheez balls. Men jag känner just inte för att snaska cheez balls när man tittar på "Öga för öga" ;D   Känner mig allmänt sunkig blir nog att ta mig en dusch senare. Skulle knaske sitta fint det.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och glåma vidare på Beck.

// Carlsson



Nu är jag här igen.

Hjälp så trött jag är. Gick upp typ vid 03.34 för att en timme senare sätt mig i bilen och åka till Nässjö. Har sovit dåligt inatt med men de gick bra att köra. Stanna i Motala för att möta moster min eftersom var där. Åkte till hennes gubbe och fika. Låna lite filmer av honom som var Beck, Wallander, Mordkommissionen och lite andra, så nu tittar jag på Beck. Ingrid och jag åkte till Mcdonald´s och hade det trevligt, tjejsnack. Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här när hon jobbar natt. Blir att lägga sig tidigt. Tänker lägga mig i soffan och "vila min tötta kopp". Iallafall fick jag ta Volvon eftersom min bil är typ död.. hoppas den blir levande snart..

Imorgon ska Linnéa och jag leka på stan, ska ta oss en fika. Ska bli trevligt :)

God natt.
// Carlsson

Sånt är livet.

Sitter med målade naglar och funderar lite på vad jag håller på med. Jag har nog inte alla hästar hemma . Men jaja. Jag är ju den jag är och så får det bli. Just nu spelas "Sånt är livet" på datorn och jag tänker på när Frida och jag var till Valbo för några år sedan och när vi åkte hem så satt vi i bilen och sjöng denna låt med "stämmor" och grejs. Tycker lite synd om pappa som fick lyssna på detta. :) Kan ju inte annat än att le lite.

Har varit till Bollnäs city och shoppat med min mor.. eller ja det var hon som handla åt sig och jag var bara chaffis. Efter denna runda på stan så åkte vi hem och titta till Siri och hennes kompisar. Tog lite bilder på dessa underbara djur!

Prata med Lovisa igår! Vi kom väl fram till att jag inte är nå snille på datorer. Tog ett tag att hitta bilder och sedan skicka dom via msn. Allt kan ju inte gå bra och det gjorde det inte nu heller så testa jag nå annat och då funka det, men dock vet jag inte hur jag gjorde. Skulle skicka bild nr 2 och denna bild skickades 5 gånger utan att det visades för mig. Blir lite knäpp när det är datorer. Vi prata lite minnen också från våran tid i skolan tillsammans. :)
Svar på Stinas fråga: Ja vi läre träffas snart! :)







*Just idag är jag stark,Just idag mår jag bra*

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer


:)

Tycker du att du har det besvärligt, titta då på en tax som försöker ta sig fram i djup snö.

Idag har det varit "tycka synd om mig själv" dag. Inte ofta jag har sådana dagar så jag slog till med det idag. Det började då med AF, behöver inte säga mer. Såg igår att det hade blivit fel med pengarna som jag ha från försäkringskassan, skoj! Sedan att det är bara skit med praktiken som jag vill ut på och lika jobb. Så för en stund så ska jag vara arbetslös det är lixom lika bra de. Varför ska de gå bra för mig? Sedan har tankarna mina snurrat runt i mitt huvud och det är dess olika saker. Det känns som man vill bara dra något över sig och komma upp när det händer något nytt och roligt.

Har mina funderningar att åka ner till Småland och söka jobb. Har 2st A4 papper med tel nr och adresser på olika hotell. Tänkte åka runt och visa vem jag är och kanske man kan få något jobb. Vågar inte hoppas på något och det är nog lika bra det. Det är det som är felet med mig att jag hoppas för mycket och sedan när det inte blir något så känns allt bara blä. Fy på mig.

Nu hoppas jag på att något bra kommer att hända i mitt liv. Jag ska nu inte önska eller hoppas för mycket på det jag tänker på. Men kanske bara lite då. :) Du är en stor saknad.





" Tycker du att du har det besvärligt, titta då på en tax som försöker ta sig fram i djup snö. " 

// Carlsson


Det löser sig. Men inte för mig.

Har nu gjort mitt bästa för att få en bra framtid men dock lyckades jag inte så bra. Jag tänkte att jag skulle söka till Folkhögskola, hitta lite som jag tyckte att de skulle vara kul att läsa till. Meeeeen när jag ska söka så står det att platserna är slut eller så kan inte sidan visas. Erika med sin otroliga "tur", japp som vanligt. Titta på AFs sida men nej då. Det löser sig.. jaja.

Kom hem idag från Östhammar där jag träffa en del av mina tremänningar, roligt var de. Mindre roligt att Simon kasta äpple i huvudet på mig, jag som skulle lyssna på hur det gick i hockeyn och just då fick man äpple på höve. Tack. ;) Men annars har allt gått fint. Så snart blir det att lägga sig för har liiite saker att fixa imorgon. 1. Städa 2. DISKA 3. Handla. Uscha men så är det. Men man får ju tänka på att det känns och ser bättre ut när man har gjort detta, men jag kan ju inte säga att det är roligt.

Denna vecka kommer mina brillor! Men dom kommer att sitta bättre än på den där bilden som jag la ut förr. Eftersom på bilden så var dom lite stora men det fixar fru optiker så dom blir bra. :)



Nej ni, nu blir det att säga god natt, så God natt på er :)
// Carlsson

RSS 2.0