Invigning av badkar

Dag tre på jobbet. Nu börjar jag fatta vad jag håller på med och det går bättre och bättre, tur är väl det. Imorgon är det sista dagen för mig innan helgen så jag är ledig på fredag, lördag och söndag.
Lägenheten börjar att få lite mer form och jag är nöjd med den. Har fått in mer möbler idag i sovrummet  Saknar tv men det fixar vi i höst. Blir iallfall inte att se så mycket på tv när jag kommer hem från jobbet, får väl åka hem till Långhed då om de är något. ;)

Funderar på att inviga mitt badkar nu. Men jag tycker att det är lite snuskigt första gången för det är ju annat folk som har varit där i. Men det kanske bara är bara jag som tänker så.

Men alltså hallå?! Någon som kan det här med datorer? Nu kan jag inte ens titta på dvd i datorn. Någon som kan fixa det till mig?? Segt lixom.

Nu ska jag fixa till snusk badkaret!



Silicon, saline, poison inject me
Baby, I’m a free bitch
I’m a free bitch

Some girls won’t dance to the beat of the track
She won’t walk away
But she won’t look back
She looks good
But her boyfriend says she’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
Now the girl is stressed
She’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
She’s a mess
(Tellem’, girls)

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark (Tellem’, girls)

Run run
Her kiss is a vampire grin
The moon lights her way while she’s howlin’ at him
She looks good
But her boyfriend says she’s a tramp
She’s a tramp
She’s a vamp
But she still does her dance
She’s a tramp

She’s a vamp
But she still kills the dance
(Tellem’, girls)

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark (Tellem’, girls)
In the dark
She loves to dance in the dark
In the dark
She loves, she loves to dance in the dark

Marilyn
Judy
Sylvia
Tellem’ how you feel girls!

Work your blonde (Jean) Benet Ramsey
We’ll haunt like liberace
Find your freedom in the music
Find your jesus
Find your kubrick
You will never fall apart
Diana, you’re still in our hearts
Never let you fall apart
Together we’ll dance in the dark

Baby loves to dance in the dark
‘Cuz when he’s lookin’
She falls apart
Baby loves to dance in the dark


God natt

Pirr i magen! Imorgon är det första dagen på jobbet! Så imorgon blir det att kliva upp halv 6.. blir lite jobbigt dom första dagarna när man inte är van, men det ska gå bra. Jobbar från 8.00-17.00.

Idag så åkte Nisse och Sara hem från oss men då fick vi två nya gäster, moster och kusin! :) Roligt, roligt. Vet inte hur länge dom kommer bli kvar men jag skulle tro 2-3 dagar. Sedan på torsdag kommer morbror och mina kusiner, Evelina och Tilda. Var några år sedan jag såg dom sist. Så här är det folk alla dagar.
Har varit och fixat lite i lägenheten idag igen. Är mycket nöjd med lägenheten. Är bara säng och bord som ska in. Sedan är det klart. Är bara små saker som jag ska ordna.

God natt



Lägenhet

Glad och glad! Idag titta jag på 2 lägenheter. Det var jag och en annan tjej som titta på dem. Jag hade hört att hon var före mig med att titta så hon skulle välja den lägenhet som hon ville ha och jag skulle få den som blev över av dom två. Men nu var det så att hon skulle bara ha lägenhet i en månad och jag ska ha lägenhet längre så jag fick välja först. Tog så klart den finaste. Det var den som vi titta på först, den andra lägenheten såg ut som skit. Man kan undra vilken mupp som har haft den. Så jag fick nycklarna idag så jag har fixat lite där idag. Imorgon ska jag dit en stund och fixa lite mer. Sedan är det bara att komma och hälsa på den som vill.

Nu sitter jag och ser på Pimp my ride. Värsta snygga färgen på bilen! Den färgen vill jag ha på min bil.
Ikväll måste jag komma i säng i en normal tid. Måste få in en bra tid tills jag börjar på att jobba, kan ju inte lägga mig 01.00 eller 02.00 då när man ska upp 06.00.  Så är det :)





Hihi :)

Imorgon blir det av att ringa om lite lägenheter. Hoppas att det finns någon som man kan ta fort nog. Så ikväll blir det att titta i IKEA katalogen och Jotex. Lägenheterna är på en hemlig ort så jag säger inte vart det är ;)

Denna dag har nog slagit alla rekord på att inte ha något att göra! Sitter här mitt ute i skogen bland björnar, vargar, kor, hästar och hundar.. är ju inte ensam då. Ja jag säger då det. En månad till i denna skog så vet jag inte vad jag gör. Men tack att jag ska börja mitt sommarjobb på måndag! Så jag har något att göra, träffa lite folk på Hälsocentralen. Sedan hoppas jag på mera jobb efter sommaren, det skulle va mycket bra.

Prata med Frida igår när jag gick Långhed-runt. Vi med våra problem! Problem och problem, men vi tänker nog för mycket, det får vi sluta med. Du kan då få mig att skratta lilla Duttis ;) Vi satt på msn för någon kväll sedan och fila lite på raggningsrepliker. "Är det lättmjölk eller standardmjölk du producerar", "Har du en bekväm höstack?" "Kan du visa mig din högaffel?", "Jag har mjölkat kor förr, vill de se?", "Vill du se mina mjölkmaskiner?", "Vill du dela med dig av din säd?". Ja så är Frida och jag :) Tyvärr så kan vi inte göra något åt detta. Hihi..


spade, traktor, högaffel

Trött, trött, trött! Seg söndag. Hata söndagar, finns inget att göra. Kunde ju ha städat men det orkar jag inte med just nu det får bli någon annan vecka. Hoppas på att jag får någon lägenhet snart i Bollnäs. Vill ha det nu! Jobbigt att bo hemma när man har bott själv i 3-4 år i från mamma och pappa. Detta börjar gå mig på nerverna typ.
Har funderat på vad jag ska ge Lowa i doppresent och den ska jag fixa ikväll. :)

*Spade, traktor och högaffel*

 Orkar inget skriva mer

Kanadagås

Nu hoppas vi på att detta ska gå bra med att jag kan flytta in i Jack och Sofias lägenhet så dom kan flytta till sin nya bostad! Skulle va jättebra. Ja det blir iallfall att flytta till Hälsingland igen, är väl där jag ska vara, kanske.Kommer närmare "mosters" goding ;) Jag har adopterat mig själv till moster till Lowa ;) Denna lilla söta plupp. Så söt. Det gjorde du bra Jack! haha.

Sitter och små ler åt Jack och hans Kanadagås-historia. Jag döööör! Han sitter och kör bil och pang så kommer det en Kanadagås mot bilrutan och den går sönder. Sedan kommer polisen och undersöker varje hål han har. Alltså Jack, du och din fantasi. Men det låter bättre när han berättar.
Idag har jag tänkt att gå ut och springa bland alla björnar och sedan träna ifrån BodyWork och efter det fixa naglarna. Blir bra de. Sedan får vi se vad som händer.

Nä nu blir det ut och springa! :D


Allsång och muffins

Ja vilken kväll det var igår. Tur att det inte blev värre med saker och ting, men det var ju trevligt annars. Jack, Sofia, Lowa och jag åkte långt in i Hälsingeskogarna igår eftermiddag. Trodde aldrig att vi skulle komma till vårat mål. Målet var att hälsa på Lappen. Blev mycket skratt i bilen. "Höger eller vänser, beror på vilket håll du tittar åt". Sedan hände det lite andra saker när vi åkte hem. Uscha ja.

Idag har jag bakat muffins. Till en början gick det sådär men sedan ni, då gick det undan för Carlssons! Väldigt nöjd över mina muffins. Blev två olika sorter, en med nå bär i och en med choklad på. Var ju tvungen att prov äta en och det var inte illa pinkat. Hade Spotify på när jag baka så jag sjöng med Anders Lundin med alla dess Allsång sånger. *Det är dans på Brännö brygga!* och *sooooommar, sooooommar, sooooommar*. Mysigt var det iallafall ;). Blir väl en Allsång som dagens låt ;)

Jag var ung en gång för länge sen, en flottare med färg.
Alla jäntor var som vax uti min famn
I alla torp, i alla byar hade jag en liten vän
ifrån Norderås till skiljet ner vid Berg.
Haderian hadera, haderian hadera,
Ifrån Norderås till skiljet ner vid Berg.

Jag har spelat på mitt handklaver för flottare vid ån,
jag har spelat för små kullorna på Näs.
Jag har dansat över forsarna med med älvor och med rån,
medan daggen gått till ro på ängens gräs.
Haderian hadera, haderian hadera,
medan daggen gått till ro på ängens gräs.

Jag har spelat sommarnätterna till dans vid Rimbobro,
jag har dansat med den vackra Maj i Nås.
Jag har svurit blonda Anna evig kärlek, evig tro,
medan lägerelden falnat invid Ås.
Haderian hadera, haderian hadera,
medan lägerelden falnat invid Ås.

Jag har spelat för de kära, där som norrskensflammor går
över sätrarna vid Östervåla fjäll.
Jag har slumrat i min farkost där som vildmarkspulsar slå
medan stjärnorna gått vakt på himlens päll.
Haderian hadera, haderian hadera,
medan stjärnorna gått vakt på himlens päll.

Jag skall spela på mitt bälgaspel så länge jag finns till
i min koja invid Rekaforsens fall.
Jag skall drömma, jag skall älska, jag skall sjunga om jag vill
medan månen över moarna går vall.
Haderian hadera, haderian hadera,
medan månen över moarna går vall


Nu blir det att åka till Byn för att hämta mamma.




Grattis

Idag har det bara varit regn och regn. Har varit till storebror idag och det var trevligt. Träffa syster med sambo plus Pelles pappa med fru. Nu du Pelle så kan du fixa dig en platt tv, vi ligger ju lite efter i det tekniska. Fick smörgåstårta och sedan potatisgratäng och något kött. Slurp ;) Hoppas att man får träffa Pelle mer, det är alldeles för lite.

Ni som känner mig vet ju att mitt intresse för bilar är mycket litet men efter denna dag så funderar jag om jag ska bli bilmekaniker. När vi hade åkt några mil från Pelle så tyckte jag att det börja låta lite smått konstigt när jag svängde men sedan var det inget mer med det, tänkte att vägen var ojämn men icke då. Så klart blev det värre så vi stanna och titta på däcken om dom satt bra och jag tyckte att ja dom var okej så mamma och jag sa att det var något med avgas bla bla bla som var konstigt, det lät ju som en bra förklaring till detta ljud. Men det blev ju bara värre och värre så vi tog ett till stopp för att titta igen och då såg jag att vi hade bara två bultar (?) kvar på hjulet och däcket var på väg att åka av. Jaha ja det var det de. Bara att rota fram den dära saken man drar åt bultarna med och börja dra åt. Trodde vi. Kom iallfall en bil som stanna och där satt två gubbar och två tanter. En gubbe hoppa ur bilen och hjälpte oss. Då kom jag ju på att man ska hissa upp bilen och sedan fixa det där. Jaja så är det men den dära gubben kände på dom andra däcken också och han sa att dom också satt lite löst. Sedan tacka vi för hjälpen och åkte vidare. Själv tyckte jag att det var lite synd att det inte var någon snygg kille som hjälpte oss. Det kanske blir nästa gång? Vi får hoppas på det!
Alltså jag har nog inte varit med om någon sämre väg när vi åkte hem. Fundera nästan på att det skulle va bäst att köra Jeep på den vägen. Vägarna i Afrika är ju bättre och man har ju hört och sett på tv hur dom är! Och det regna som ja jag vet inte vad. Men nu är jag hemma. Somna till Familjen Bernadotte och nu sitter jag här.

Här kommer några bilder från dagen hos Pelle.


Jag, mamma och Pelle


Jag, mamma, Pelle och Lisa






Lite trött, arg och irriterad

Idag fast imorgondagens datum tog jag studenten. Tänk att jag klara denna skoltid som var piss. Men jag är ju Envisa Erika så ;) .

Idag har jag fixat alla presenter till Jossan nu är det bara dom andra kvar. Har varit i Bollnäs typ nästan hela dagen. Jobbigt, jobbigt! Ja det blev jobbigt när jag fick mensvärk inne på Willys och jag blev irriterad på allt och alla. Men nu sitter jag här och försöker att inte bli irriterad på mamma och pappa. Önskar bara att jag kommer här ifrån snart.
Inatt stänger jag av min mobil för jag orkar inte med om någon ska ringa mitt i natta. Inte för att det händer ofta men ibland så kan det hända. Orkar bara inte med det när jag ska upp tidigt imorgon. Eller tidigt och tidigt men jag vill vara på bra humör. Ja som sagt åker jag och mamma till Pelle imorgon. Ska bli roligt att träffa storebror.

Orkar inte va uppe längre. Det är jobbigt med mensvärk, va irriterad, arg, ledsen och allt annat skit.
Bjuder på lite bilder från studenten och på min bror. Grattis Pelle!






Tiden går fort

Sitter just nu och fikar och tuggar på Euro Shoppers cookies med sockerdragerade chokladbitar och sköljer ner detta med Champis så gött. Avnjuter också mina ögon och öron med Desperate housewives på kanal 5.

Tänk att på lördag så är det ett år sedan jag tog studenten. Ett år har gått fort. Men jag längtar inte tillbaka till förra året, allt gick bara fel med skola och allt annat så jag är bara glad att tiden går så man får vänta på det bättre. Det börjar på att ljusna för mig efter allt som har hänt. Allt kom på samma gång.
Men nu längtar jag till lördagen för då åker mamma och jag till min storebror som fyller 40. Ska bli roligt att få träffa Pelle och äta tårta. Tittade på bilder igår och jag inser att av alla mina fem syskon så är jag lik Pelle mest, har inte tänkt på det förr.

Idag tänkte jag åka ner till Alfta och titta lite på det få affärerna som finns, sedan åka och hämta mamma på jobbet. På kvällen åker vi till Bollnäs eftersom Willys öppnar ikväll. Pappa har varit med och tävlat om att vinna 1000:- att handla mat för. Så vi ska vara där i tid. Men mamma och jag ska gå på stan och försöka hitta något till Pelle. Blir nog att titta efter presenter till alla som fyller år nästa månad med. Dom som fyller år då är pappa, strorbror, Maggan, Jossan och annat folk. Jag är klar med Jossans saker men dom övriga har jag kvar.
Fick ett nytt schema idag när jag ska jobba. Ska få jobba 5 veckor skulle jobba 4. Men detta ska bli roligt. Få träffa folk och få in pengar. Vet iallfall två saker som jag ska göra för pengarna och det är att fixa naglarna hos Carola i Nässjö och åka utomlands och jag tror det blir Bulgarien i 2 veckor. Längtar!


Börjar om

Jag börjar om med denna blogg. Blev så mycket skit om saker så det var bättre att börja om.

Får tacka så mycket för en trevlig kväll igår med Jack, Sofia, Lappen (?) och Lowa. Detta får vi göra om tycker jag. Alltså lilla Lowa är så underbar, sååå sööööt! Det är så man själv vill ha en liten plutt :). Känns skönt att vara hemma i Hälsingland och träffa kompisar.
Idag har jag bara varit trött lixom slö. Vet inte vad det är som händer men nu känns det lite bättre. Försökte att gå ut och gå men jag kom inte så långt, benen ville inte, kändes tungt så jag vände om hem och slog mig ner i soffan och titta på tv och somna sittandes. Just när jag sov som bäst fick jag sms av mamma och Ingrid. Det är som vanligt att när man sover så ska man vakna av sms eller att någon ringer.

Jag är stolt över mig själv! Jag har åkt själv för första gången från Nässjö till Långhed med min bil. Ja allt gick bra tills jag kom till Örebro där jag skulle sluta att lyssna på gps:en men vart i Örebro skulle jag sluta att lyssna på kärringen? Så jag tänkte ringa hem till pappa och fråga men mobilen la bara av. Kom på att det inte fanns pengar kvar på mobilen. Panik! Så jag titta efter någonstans där jag kunde fixa detta med pengar. Hitta Statiol men vart skulle jag åka för att komma hem? Jag åkte efter gps:en men jag kom fel, jag kom ut på landet och det kändes fel och det var ju fel också. In i centrum kom jag och gjorde lite lagbrott men vilken lättnad att se Falun, Gävle skylten!

Nu så ska jag titta vidare på Unga mödrar.


RSS 2.0