Aj, mitt höve.

Ibland har man bara en sådant tur och idag var det den dagen. Huvudvärk och den där irriterande känslan i halsen som kan leda till halsont är här och jag laddar med kaffe och alvedon för att må bättre till eftermiddagen när jag som planerat skulle in till stan för föreläsning men som jag väl sitter och försöker lindra mina krämpor får man sms om att föreläsningen är inställt och att det blir en ledig dag. Känns faktiskt rätt så skönt att inte behöva åka in till stan när höve inte är på G. Men ska försöka mig på att ta mig en liten promenad och få luft, kan ju gå ner till affären 5 min från mig.
 
Har förresten fått ett nytt intresse och det är att lära mig spanska. Så kul! Tycker att det går bra och eftersom jag tycker det är kul så är det lätt att lära sig. Får väl försöka ta sig till Spanien så man kan få öva att snacka lite. Sist jag var i Spanien så försökte jag prata lite men det var väl ingen succé.. Jag själv tyckte att jag lät som en riktig spanorska men tydligen inte, kanske en spanorska med talfel. 
 
 
// Erika.

Övar mig inför framtiden.

Ibland är det nog gött att vara pensionär, jag övar lite på den rollen just nu och känner att det är rätt så okej. Sitter i soffan med en kopp kaffe och "väntar" på att På spåret ska börja.. Japp, jag ska se På spåret av den enkla anledningen att jag inte har så många kanaler och på 3:an och 5:an var det inget kul att titta på. Sedan har jag ingen DVD, visst kan jag titta på datorn men nej jag känner inte för det. Men jag tycker inte synd om mig själv att jag ska se på ett pensionärs tv underhållning.
 
Imorgon har jag tänkt att ta mig en redig promenad! Men i den fula verkligheten kommer jag att ha en så otrolig mensvärk att jag inte kan gå. Jag är 99% säker på att det kan bli så. Men om jag ska otergå till det som jag hade tänkt så börjar jag dagen med att titta på Morgonpasset i P3, älskar Kodjo! Sedan promenad och sedan får jag se vad som händer. 
 
Kära vänner nu ska jag se På spåret! 
 
// Erika.

Ogilla!

Ogilla att behöva gå upp tidigt när man vill ligga kvar i sängen och sova när man väl har sovit skapligt bra. Vakna vid 03.00 och mådde pyton, är väl bara tredje natten jag vaknar och mår jätte illa... Men det kanske mensen som håller på att röra om i kroppen. Alltså jag förstår inte varför man ska må så dåligt när man ska/har mens, jag menar att man får ju leva med mens nästan hela livet och då ska man må dåligt?? Inte okej. Killar mår ju inte dåligt när dom går med pungen full..
 
Om ca en timme är det bara att gå ut och vänta på spårvagnen och åka in till stan igen. Kommer väl hem igen 15-16. Så långkalsonger på när man ska vänta på spåris.. 
Nej nu ska jag sminka mig klart! Och förresten har jag namnsdag idag; Erika. Bara så ni vet tänkte jag.
 
// Erika

Meen dah!

Meen vad allt känns tungt och jobbigt idag då! Sov dåligt inatt (igen) är väl för att det händer så mycket just nu i mitt liv, vilket är bara bra men det känns som att det går snabbt och det är för bra. Men man ska njuta. Dock är det ju jobbigt när alla tankar lever rövare i huvudet när man ska sova, allt på en gång! Jag behöver min sömn!
 
Ska in till stan om si så där en timme, se vad det kan ge.. Känner bara att jag vill vara hemma och läsa, fick lite böcker av syster när hon hälsa på igår och jag börja läsa en på kvällen. Kommer inte ihåg just nu vad den heter.
 
Nej men då var det dags för mig att hoppa i andra kläder.
 
// Erika.

"Lita inte på svärmor"

Mitt nöje ikväll;
 
 
 
 
 
 
 
// Erika.

RSS 2.0