Jöbb.

Är lite små seg efter denna dag. Fick åka in till Edsbyn och jobba lite och imorgon blir det att jobba med, sedan får jag se vad som händer.
 
Ska sätta mig ner och skriva ut lite bilder på pappa, ska försöka att hitta på något kul tills han fyller år. Så det blir klippa och klistra. Någon som vet vad man kan ge en gubbe som fyller 70? Mamma och jag har väl funderat på och kommit fram till en del men förslag är ju aldrig fel, så om det är någon som har ett förslag så skriv!
 
// Erika.

Aj mitt öga.

Mina krafter kom bort när jag kom hem.. Har jobbat på som en tok idag och är nöjd med att jag hann med så mycket. Fick dock in massor med skräp/damm från pappskivorna i mitt öga så nu är det irriterat och skaver. Glasögon på! Var så peppad att komma hem för att er sedan gå ut och springa men jag vet inte de ja` :P Jag får ladda om.
 
// Erika.

Sommar.







//Erika.

Nöjd tjej.

Ååh så mycket träning det har blivit, är riktigt nöjd över mig själv! Börjar synas att man har varit igång. Men idag ska jag inte lyfta ett finger men imorgon så tar jag nya tag.

Ja jag har ju inte mycket att säga idag heller så jag avslutar här.

// Erika.

Onsdag.

Då har jag varit och jobbat extra i 3 dagar så hoppas jag får jobba mera sedan. :)

Längtar jättemycket efter min kusiner som ska komma och hälsa på, kommer nu inte på när men det visar sig ;) Läääängtar! Hoppas vädret blir bra så man kan hitta på något roligt. Ska fundera mera på det. :)

// Erika


Lite trött då.

Nu är jag slut som människa! Sov kanske 3 timmar inatt och sedan var det bara att hoppa upp och göra sig klar för gymmet så nu känner jag att jag är riktigt trött. Tror det blir att vila sig ett tag snart.. Ja jag har ju inte mycket att skriva om så jag slutar väl här för idag. ;)

// Erika.

VI får väl se!

Hemma igen då från Östergötland. Har haft det jättebra hemma hos syster, har varit så kul att träffa henne. :)
Kom hem i söndags sent på kvällen till Långhed. Nu hoppas jag att jag kommer ner till Norrköping snart igen och då hoppas jag att jag har lägenhet på G. Vi får väl se!

Ska försöka få tag på lite personal på skolan i Söderköping men ingen svarar ju..! Tycker att det är alltid så när man ska prata med någon så får man aldrig svar. Jaja men får försöka igen nu då.

// Erika.


RSS 2.0