Funderingar.

Skulle ha kunnat sova hela dagen idag och jag önskar att jag hade kunnat det med. Har haft världens huvudvärk idag som nu börjar på att bli bättre.
Fick kliva upp 7 för att jag skulle till Bollnäs på det där roliga AF grejset.. Inte nå roligt. Satt där i nästan två timmar och sväva bort i min egna lilla värld. Börja på att fundera över saker som man typ aldrig tänker på bara sådär. Typ "spolade jag efter att jag var på toan innans jag åkte?,  Tänk att ett år har gått fort!, Vad ska jag ha för kläder på mig imorgon?, Oj jag måste till tandläkaren för att få tid, eller näe jag orkar inte., Ska jag ta dom svart strumporna eller dom vita imorgon?" Ja typ så satt jag och tänkte tills jag fick sms av Frida. :) Små log åt hennes sms.. Hehe. Kan man kalla vek! Nädå Frida jag är nog lika som dig men 7 gånger?! ;D
Åkte hem till min lilla lägenhet och plocka fram lite kläder inför helgen, ja man kanske ska ut med Frida. Hoppas!! Så nu är jag i Långhed och har det bra. Imorgon ska jag iväg på en träff inför julbordet på Alfta Quren. Dom ringde idag och sa att jag kunde vara med på den. Så nu hoppas jag att det blir jobb där då. Skulle va fint det.
Nu blir det att ta sig en liten dusch och fixa till sig lite.

// Carlsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0